.

.

Влакнести диск PFERD 40131 Combiclick, тип Z от оксид, цирконий, алуминий, диаметър 4-1 / 2 , 13300 об /мин, размер 36 (опаковка по 25 парчета)

Влакнести диск PFERD 40131 Combiclick, тип Z от оксид, цирконий, алуминий, диаметър 4-1 / 2 , 13300 об /мин, размер 36 (опаковка

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Предназначен за грубо смилане и отстраняване на големи количества утайка Подходящ за закалени и термообработанных стомани.Изработен е от абразивни материали от оксид, цирконий.Предлага се с шкурка 36. Максимална скорост на въртене 13300 об/мин. е Предназначена за грубо смилане и отстраняване на големи количества утайка. Подходящ за закалени и термообработанных стомани.Изработен е от абразивни материали от оксид, цирконий.Предлага се с шкурка 36. Максимална скорост на въртене 13300 об/мин. Влакнести та PFERD Comb click са предназначени за грубо смилане и отстраняване на големи количества отпадъци с повишен срок на служба и осигуряват най-добри резултати в мощен ъглошлайф машини с високо пинови налягане.Pferdergonomics препоръчва comb click като иновативно решение за устойчиво намаляване на нивата на вибрации, шум и прах нива на работното място и повишаване на комфорта при работа.Pferdefficiency препоръчва да се използва гребен click за дълго, без умора и ресурсосберегающей работа с идеални резултати в най-кратки срокове.Патентована система за бърз монтаж намалява времето за смяна на диск и настройки.Система Comb click съчетава в себе си иновативна гъвкава субстрат с бърза, лесна и стабилна система за закрепване на обратната страна на диска.Укрепване тампон позволява да се използват дискове с гребенчатым с едно щракване със стандартни углошлифовальными машини.Геометрия на охлаждащи прорези осигурява висока пропускателна способност на въздуха, като по този начин значително намаляване на топлинни на натоварването в абразивни материали и обрабатываемую детайл.Трайно инсталация тела, надеждно закрепване на диск към централната площадка плюс оптимизирано охлаждане помагат да предостави до 30% по-ниска температура на обработените детайли, до 25% увеличен премахване на детайла, до 30% по-дълъг живот и по-добро използване на абразивни продукти, както и до 30% по-малко износване на инструмента.Спецификация : Диаметър : 4-1 / 2"; Макс. обороти в минута : 13 300; Размер : 36.

Други функции

Diameter:
4-1/2; Max RPM
Най-добри сделки