.

.

Лак за зъби от страна на раздвижного прозорци, Запечатващи за уплотнителей с дрямка за рамката на вратата (80 фута x 11/32 субстрат x 11/32 инча за четки, кафяв)

Лак за зъби от страна на раздвижного прозорци, Запечатващи за уплотнителей с дрямка за рамката на вратата (80 фута x 11/32 субстрат

BGN 19.33

Брой продукти
На склад

【Високо качество】 Уплътнителен дрямка, изработен от екологично чист тканого материал, е супер адгезивным, издръжлив и водоустойчивЕфективен помощник за поддържане на топлината в дома си през зимата и прохлада през лятото. 【Универсален помощник】 Не позволявайте на студен вятър и да не се допуска изтичане на топъл въздух от прозореца / вратата на прорези, малешевската и енергийна ефективност. 【, Приложими в няколко сценария на】 Нанася се отстрани / долу раздвижного прозорци / врати.Също така е подходящ за гардероб, библиотеката, серванта и т. 【Икономична опаковка】 основа ширина 0,35 инча, четка височина 0,35 инча, дължина 16,4 фута х 5 роли.Подходящ е за семейни нужди!. 【Забележка】 Тази лента за уплътняване на прозорци от времето може да се намали в зависимост от вашите нужди!Моля, измерете размера на пропастта, преди да купите. 【Междина】 височина 9 мм е Подходящ за плъзгащи се врати и прозорци с разлика от 4,5-8 мм. височина 5 мм е Подходящ за плъзгащи се врати и прозорци с разлика от 2,5-4,5 mm. четка 15 мм, за разлика 8-13 мм 【Високо качество】 Уплътнителен дрямка, изработен от екологично чист тканого материал, е супер адгезивным, издръжлив и водоустойчив.Ефективен помощник за поддържане на топлината в дома си през зимата и прохлада през лятото. 【Универсален помощник】 Не позволявайте на студен вятър и да не се допуска изтичане на топъл въздух от прозореца / вратата на прорези, малешевската и енергийна ефективност. 【, Приложими в няколко сценария на】 Нанася се отстрани / долу раздвижного прозорци / врати.Също така е подходящ за гардероб, библиотеката, серванта и т. 【Икономична опаковка】 основа ширина 0,35 инча, четка височина 0,35 инча, дължина 16,4 фута х 5 роли.Подходящ е за семейни нужди!. 【Забележка】 Тази лента за уплътняване на прозорци от времето може да се намали в зависимост от вашите нужди!Моля, измерете размера на пропастта, преди да купите. 【Междина】 височина 9 мм е Подходящ за плъзгащи се врати и прозорци с разлика от 4,5-8 мм. височина 5 мм е Подходящ за плъзгащи се врати и прозорци с разлика от 2,5-4,5 mm. четка 15 мм, за разлика 8-13 мм Спестяване на енергия чрез предотвратяване на изтичане на въздух, задържане на топлината в дома си през зимата и прохлада през лятото.

Други функции

Най-добри сделки