.

.

TENDYCOCO 1 бр. Настолен Календар Настолна Програма Календар на Дневен Планер Месечен Флип Настолен Календар Mesa Para De Офис Пълнители за Отглеждане Календар за Дома 2022 Ка?

TENDYCOCO 1 бр. Настолен Календар Настолна Програма Календар на Дневен Планер Месечен Флип Настолен Календар Mesa Para De Офис Пълнители

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Офис настолни календари : 【Висококачествени материали】 Китайски календар за 2022 година изработени от безопасни и деликатни хартиени материали с превъзходна текстура и практичен за по-дълга употребаНастолни календари : Благодарение на первоклассному дизайн на бобини този настолен календар лесно обръща и не се разпада на парчета.Ежедневна настолен календар : 【Удобен за използване】 Настолен календар на 2022 година, има разумна структура, а конструкцията на макарата улеснява переворачивание страници, че е по-удобно.Удобно съхранява, да не отнеме твърде много място, се пренася за домашна или офис употреба.Календар 2022 : Мултифункционална употреба : като настолен календар, така и планиране, за да ви помогне ясно да показва ежедневно или седмично.Календар за планиране на времето : Той има разумна структура, а конструкцията на макарата улеснява переворачивание страници, че е по-удобно.Осъществяване списък 1x2022 Календар Характеристики -Размер : Около 25,50 X20,00 X8,00 см /10,02 X7,86 X3,14 инча Празничен календар за Новата година. -Материал : Хартия коледен календар. - Изработен от висококачествена хартия материал, календар лек, здрав, това е лесно да се прекъсне planner, календар на 2022 година. - Подходящ за учители, офис работници или ежедневников, за писане на съобщения, като важно нещо е, календар за обратно броене 365 дни. - Отговаря на нуждите на заетите лица в съставянето на отчетите.Mufti-функционален календар, също може да бъде като подарък под формата на бележка за планиране на график, настолен календар. - Мини настолен календар не заемат твърде много място и ще запази ред на бюрото си. - Благодарение на простия и креативному дизайн на този настолен календар може да остане сам, както и да декорирате вашия домашен календар 2022.Информация за стоки, Китайски календари 2021 ox Дати, празници са видими от пръв поглед.китайски календар 2022 Това е много практичен предмет на работния плот на вашия офис.Настолни календари 2022 Този настолен календар завършен в елегантен и семпъл цвят и дизайн, с ясна печат и богато съдържание.Коледен календар Е част може да бъде предназначена за запис на бележки или планове, което е много удобно.

Други функции

Най-добри сделки