.

.

Нашийник за Кучета Цитронела, Автоматичен Спрей Цитронела Bark Bollar с 3 Нива на пръскане, Яка, Цитронела, Акумулаторна батерия, Не Удря Електрически Ток на Устройствот?

Нашийник за Кучета Цитронела, Автоматичен Спрей Цитронела Bark Bollar с 3 Нива на пръскане, Яка, Цитронела, Акумулаторна батерия, Не Удря

BGN 19.50

Брой продукти
На склад

?【Умен и безвреден нашийник против лай от Цитронела】Нашийник за кучета с цитронеллой автоматично хвърля спрей при продължаване на откриване на кучешки лайЯка пръска само 1 път, ако лай на куче е непрекъснат, без интервали повече от 1 секунда.Този нашийник от лай цитронела ще се върне в първоначалното си състояние, ако той не открие лай в рамките на 120 секунди. Забележка : в комплекта не е включена спрей от цитронела, моля, закупете го отделно. ?【3 регулируеми на чувствителност】- Чувствителност на яка с кора от спрей цитронела, може да бъде предмет на висока, средна и ниска, в зависимост от различна честота на лай.Натиснете бутона за ВКЛЮЧВАНЕ / ИЗКЛЮЧВАНЕ, за да регулирате нивото на чувствителност, ниво ще се промени, когато светне син светодиод. ?【Конна обучение на няколко кучета】- Този нашийник от кората на цитронела се съчетава с ошейником с дистанционно управление, така че можете едновременно да се обучават на 2 кучета с помощта на един предавател.Моля, ако е необходимо, консултирайте се с нашия екип за поддръжка на клиенти за модел на дистанционно управление. ?【Акумулаторна батерия и водоустойчив】-Вградена литиева батерия bark collar осигурява 2 часа за пълно зареждане в продължение на повече от 7 дни редовна употреба.Водоустойчива конструкция позволява на кучетата да играят под пръски вода или дъжд, но, моля, премахване на яката, когато кучето отива да плува. ?【Е подходящ за повечето кучета】- Регулируема каишка за яка, подходяща за кучета повечето размери, но не е подходящ за агресивни кучета, кучета с дълги носове и кучета с нарушение на обонянието.Препоръчва се за възраст кучето е на възраст над 6 месеца и тежеше над 8 кг. ?Важно : Нашийник против кора не е включено в комплекта за зареждане спрей, моля, закупете го отделно.Основни характеристики : ? Е ефективно и безопасно, без странични ефекти, без токов удар или причиняване на вреда на вашите домашни любимци. ? Се използва с ошейником с дистанционно управление, което позволява едновременно да се обучават на 2 кучета с помощта на един предавател. ? Три нива на чувствителност : Високо, средно и ниско. ? Регулируема каишка за кучета повечето размери. ? Светодиодна индикация за захранване - мигаща червена светлина при ниско зареждане на батерията или ниско ниво на пръскане. ? Се зарежда напълно за 2 часа и е в режим на готовност до 7 дни.

Други функции

Най-добри сделки