.

.

Електрическа Ножица За нокти, USB Акумулаторна Ножица За Нокти Безопасно Автоматична Детска Пила За Нокти, Машинка за подстригване, за Подстригване, Нож, Маникюр, Ин?

Електрическа Ножица За нокти, USB Акумулаторна Ножица За Нокти Безопасно Автоматична Детска Пила За Нокти, Машинка за подстригване,

BGN 9.97

Брой продукти
На склад

2022 Нова електрическа машина за рязане на ноктите : Тази машина за рязане на ноктите е революционен продукт, тя решава всички болезнените точки на традиционните клещи за нокти, вече няма нужда да се притеснявате за това, че сте пораните пръсти на вашето бебе при косенето на ноктите, вече няма нужда да се притеснявате за това, че ноктите по време на рязане ще шишковатымТози иновативен лак за нокти ще ви представя съвсем нови усещания.Лесна употреба : Отворете капачката, натиснете бутона на захранването, страна на бутона за захранване е предназначена за изрязване на ноктите, страна за събиране на отпадъци за смилане / подпиливания нокти.Кутия за съхранение включва изхвърлянето на пирони, последното почистване на вътрешната част с помощта на почистването на четката.Чистота и санитарни условия : Пречистена кал се абсорбира в кутия за съхраняване на остатъците, под действието на висока скорост на центробежната сила, за ефективно предотвратяване на случайно разлет на мръсотия.Напълно прилепнали дъга : защитна стена с един отвор, който е прилепен към кончикам отпечатъци, ефективно предотвратява случайни наранявания и повишаване на комфорт. подходящ за всички възрасти, дебелината на ноктите, твърдост и интелигентен контрол на здравината на резитба.Иновативна технология на амортизация : ефективно потискане на шума, използва силата на звука по-малко от 50 db, бесшумен и малошумен, значително подобрява качеството на използване. Чистота и санитарни условия : Срезанная мръсотия се абсорбира в кутия за съхраняване на остатъците, под действието на висока скорост на центробежната сила, ефективно предотвратяване на случайно разлетание мръсотия. Напълно прилепнали дъга : защитна стена с един отвор, който е прилепен към кончикам отпечатъци, ефективно предотвратява случайни наранявания и повишаване на комфорт. Иновативна технология на амортизация : ефективно потискане на шума, използва силата на звука по-малко от 50 db, тих и безшумен, значително подобрява удобството на използване. Интелигентна скоростна кутия : подходящ за всички възрасти, дебелината на ноктите, твърдост на ноктите и интелигентен контрол на якостта на финала. Използване на съвременни технологии за обработка на машини с ЦПУ : точност на настройка на инструмента може да достигне до 0,01 мм, което е много пъти подобрява качеството на резитба.

Други функции

Item Type:
Electric Nail Clippers Battery
Най-добри сделки