.

.

VILLFUL 10 Бр Скоба Mohr Pinchcock Фланец Скоба Уплътнителен Скоба Уплътнителен Скоба Водна Тръба Скоба Контролен Скоба Скоба за Маркуч Сребристо Желязо За Затягане на Извор?

VILLFUL 10 Бр Скоба Mohr Pinchcock Фланец Скоба Уплътнителен Скоба Уплътнителен Скоба Водна Тръба Скоба Контролен Скоба Скоба за Маркуч

BGN 44.45

Брой продукти
На склад

желязоРегулиране на битумен кран : Тръба скоба е с проста конструкция и професионален и практичен дизайн за лесна работа.Накрайник за изворна вода : Ръкохватка ергономично конструирана, за да си повърхност е по-удобно, че може ефективно да се увеличи ефективността на вашата работа.Скоба за лабораторна тръба : Изработен е от желязо и износоустойчива за продължителна употреба.Битумен кран премиум-клас : широка конструкцията на скобата позволява да се подобри стабилността на скоба за фиксиране на водата. : Стяга, предназначени за лабораторни инструмент, училищното обучение, студентски, ютия.Регулиране на битумен кран : Тръба скоба е с проста конструкция и професионален и практичен дизайн за лесна работа.Накрайник за изворна вода : Ръкохватка ергономично конструирана, за да си повърхност е по-удобно, че може ефективно да се увеличи ефективността на вашата работа.Скоба за лабораторна тръба : Изработен е от желязо и износоустойчива за продължителна употреба.Битумен кран премиум-клас : широка конструкцията на скобата позволява да се подобри стабилността на скоба за фиксиране на водата. : Стяга, предназначени за лабораторни инструмент, училищното преподаване, студент,.В комплекта са включени 10 x скоби, Особености - Стяга се определя чрез завъртане на пружинна дръжки за захващане на затягане лабораторни епруветки. - Лесен за използване, компактен дизайн, лесен за носене, може да се постави в джоба си, да вземе със себе си навсякъде Метални скоби за тръби Pinchcock. -Размер : 5,50x4,50x1,00 см/2,16x1,77x0,39 инча скоби за тръби. - Скоба за спиране на изворна вода е изработена от гладки материали, без чеп и да не те стяга за ръчно запечатване. - Пружина на дръжката може да се увеличи силата на триене и да си спестите усилия, когато е оборудван управител на захващане на дръжката. - Цвят : Сребрист скоба за тръби. - Широка конструкцията на скобата може да се подобри стабилността на затягане за латекс тръба water stopper клип. - Материал : Железни скоби за тръби pinchcocks.Информация за продукти като Тръби скоби Pinchcocks Търсите продукти на разумни цени?Вие търсите за по-здрава и безотказна винтовую задръстване на вода, която може да изпълнява множество задачи?Ако това е така, нашите продукти ще станат най-добрия избор!Нашият професионален спираловидна тръба за вода ще отговарят на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки