.

.

YARNOW 15 бр. Определяне на Патриотичното Поле Поддръжка на Превозни Средства Ден Притежателите на Камиони Нацията за Спорт Пилони за Багажник на Автомобил Удобно Ско?

YARNOW 15 бр. Определяне на Патриотичното Поле Поддръжка на Превозни Средства Ден Притежателите на Камиони Нацията за Спорт Пилони за Багажник

BGN 9.34

Брой продукти
На склад

Пластмасата Скоба за автомобилни хартата : Характеристика и вкусно с професионален дизайн.Лесен и щедър дизайн, плавни линии.Автомобилни пилони-нещастници : незаменим аксесоар за поставяне на знамена на прозорците на автомобили, който може да ви осигури отличен опит за използване.Кола хартата : Пилон с глоба изработка, му е лесно отвалить и да се деформира.Лек и компактен, лесно се съхранява, той не заема много място.Аксесоар за колата : Пилон добре изработен е от висококачествени и устойчиви материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба.Определяне на хартата на превозното средство : ще ви Помогне да фиксирате флаг за сигурност, знамето на екипа, предупредителен флаг, знамето на нацията и други знамена.Регулируема, можете да регулирате ъгъла, който ви харесва.Списък на пакетите 15 x флагштоков за автомобилни прозорци Характеристики Материал е безопасен и траен, което осигурява устойчивост на износване и практичност при продължителна употреба на скоби за автомобилни знамена. - Забележка : флаг не е включен в комплекта на притежателя на банер за хартата на камион. - Цвят : бял пилон с клипсой - Дизайн флагштока с клипсой на прозореца на колата го улеснява инсталирането на прозореца на колата или на други места, където ви харесва автомобилни пилони-нещастници - Характерен и изискан професионален дизайн.Лесен и щедър дизайн, плавни линии на флагштоке прозорците на превозното средство. - Материал : Пластмаса авто пилон. - Размер : Около 38,00 X4,50 X2,50 см./14,93 X1,77 X0 пилон на превозното средство. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването на автомобилния флагштока на открито. - Чудесен автомобил пилон за поставяне на знамена на различни стилове, за да отговарят на вашите нужди, чудесен и елегантен скоба за автомобилни хартата на флагштоке.Информация за стоки, Скоба за закрепване на автомобилния хартата Този продукт е комплект за закрепване на автомобилния хартата на прозорец, който е специално предназначен за закрепване на хартата на колата. авто пилон с клипсой е подходящ за повечето автомобили и други превозни средства. подвижна кола пилон Лесен за работа, този комплект флагштоков по-икономичен и практичен.

Други функции

Най-добри сделки