.

.

Tofficu Торба за боклук Зелени Торби за Боклук Торби за боклук за Автомобили Торба за боклук за Кола Торби за боклук Малък Найлонов Чувал За боклук Торба за боклук на с?

Tofficu Торба за боклук Зелени Торби за Боклук Торби за боклук за Автомобили Торба за боклук за Кола Торби за боклук Малък

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Найлонови торбички за боклук малък размер : изящна изработка, страхотна текстура, добра носеща способност, им е трудно да се скъсаПодложка за боклук на резервоара : Тази торба за боклук за еднократна употреба, така че винаги трябва да се замени за поддържане на чистотата в дома. Чанта за боклук : Плътна конструкция улеснява переноску и ефективно предотвратява загубата на отпадъци по време на прехвърлянето.Офис чанта за боклук : Висококачествени материали и добра изработка на производство осигуряват нейната устойчивост и практичност.Подложка за кошчето : Изработен е от найлонов плик материал е здрав и голям капацитет.Пратката включва 250 x торби за боклук Особености -Материал : найлонова еднократна опаковка-Размер : около 30,00 X25,00 X0,10 см /11,79 X9,82 X0 подложка за боклук на резервоара. - използване в офиса, създаване на здравословна и чиста среда за вашия офис найлонов плик торба за боклук. -Съдържа достатъчно количество чували за боклук, които могат добре да отговарят на вашите нужди в найлонова торбичка за боклук. -Еднократна дизайн, безопасен и гигиеничный, полезен и практичен за съхранение на отпадъци малка чанта за боклук. -Тази чанта за съхранение практичен, поддържане на ред и чистота в помещението, за да направи живота си по-добър мини-торби за боклук. -Изработени от найлонов плик материала, той е здрав и е удобен за носене чанта за боклук голям капацитет.Информация за стоки, Мини чанта за боклук Направени от добрия найлонов плик материал, тези торби за боклук са подходящи за домашна употреба. градински торби за боклук Търсите за еднократна употреба и безопасни торби за боклук?Нашите продукти трябва да отговарят на вашите изисквания.Найлонова торба за боклук се Прилага за всички случаи, когато трябва да събират боклука.

Други функции

Най-добри сделки