.

.

Maozhren Поставка за телевизор Основание за краката на телевизора Hisense, за 32H4030F, Поставка за крака стойка за телевизор Hisense 32 Smart TV, Подмяна на поставка за телевизор Hisense ?

Maozhren Поставка за телевизор Основание за краката на телевизора Hisense, за 32H4030F, Поставка за крака стойка за телевизор

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

-【Съвместимост】- Съвместим с телевизор Hisense, за модел телевизор Hisense : 32 H4030 FКрака стойка за телевизор, са съвместими с 32-инчов телевизор Hisense. -【Защитете своята стена и не е необходимо пробиване на отвори】- На база поставка за телевизор, не е необходимо пробиване на отвори.Просто инсталирайте го на вашия телевизор, това няма да се отрази на дизайн на вашия дом, но е подходящ за повечето модели на къщи, е лесно, но елегантно. -【Леки, но побиращи】- Сменяеми подложки за телевизор Hisense, изработени от висококачествена ABS-материал, лек, но може да бъде трудно за задържане на телевизора, не се тревожи за падането. -【Лесна инсталация】- Крака стойка за телевизор Hisense Smart TV, не е необходимо да използвате твърде много инструменти, просто има нужда от отвертка и следвайте инструкциите на екрана, лесно и бързо. -【Спестяване на време и винтове в комплекта】- Крака стойка за телевизор Hisense са с винтове и инструкции.Спестете времето си в търсене на винтове, просто изчакайте, за да ги използват след поръчка. -【Съвместимост】- Съвместим с телевизор Hisense, за модел телевизор Hisense : 32 H4030 F.Крака стойка за телевизор, са съвместими с 32-инчов телевизор Hisense. -【Защитете своята стена и не е необходимо пробиване на отвори】- На база поставка за телевизор, не е необходимо пробиване на отвори.Просто инсталирайте го на вашия телевизор, това няма да се отрази на дизайн на вашия дом, но е подходящ за повечето модели на къщи, е лесно, но елегантно. -【Леки, но побиращи】- Сменяеми подложки за телевизор Hisense, изработени от висококачествена ABS-материал, лек, но може да бъде трудно за задържане на телевизора, не се тревожи за падането. -【Лесна инсталация】- Крака стойка за телевизор Hisense Smart TV, не е необходимо да използвате твърде много инструменти, просто има нужда от отвертка и следвайте инструкциите на екрана, лесно и бързо. -【Спестяване на време и винтове в комплекта】- Крака стойка за телевизор Hisense са с винтове и инструкции.Спестете времето си в търсене на винтове, просто изчакайте, за да ги използват след поръчка.Крака стойка за телевизор е Съвместим с телевизор Hisense Съвместима модел : За 32-инчов краката на телевизора Hisense : 32 H4030 F Характеристики : 1. Не се налага пробиване на отвори : Не се налага пробиване на отвори с помощта на крака стойка за телевизор, това няма да навреди на стената и ще запази красотата си.

Други функции

Най-добри сделки