.

.

Накладки За Удължаване на Мигли, Лигавицата На Очите, Лигавицата на Миглите, Накладки за Удължаване на Мигли, Лигавицата На Очите, Професионален Гел за Очи, Гидроге?

Накладки За Удължаване на Мигли, Лигавицата На Очите, Лигавицата на Миглите, Накладки за Удължаване на Мигли, Лигавицата На Очите, Професионален

BGN 2.12

Брой продукти
На склад

★ ГЕЛ за очи, без власинките : Възглавничките са отлични за изграждане на миглите, тонизиране, химически вълна, грижа за лицето или гримПрофесионална употреба и за лично ползване са предназначени за козметичен салон, козметични студия, гримьор. ★ ДОБРЕ прилепнала Към очите си : той е много тънък и добре прилепнала към кожата, но не прекалено твърд, и лесно да се свали, без разтягане на кожата.Удобен за носене, той лесно пада прохлада върху кожата и няма да горят или да дразни кожата, няма да има странични ефекти. ★ УДОБЕН за ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : гел тампони за очи, без кърпичка защита на долните мигли и предоставят на клиента на удобна грижа за очите в процеса на изграждане на миглите.Гел тампони за очи, без кърпичка от обратната страна са покрити с гидрогелем, дизайн предотвратява изместване на подложки за очите по време на изграждане на миглите, лесен за работа, подходящ размер за повечето форми на окото. ★ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН материал : Изработен е от висококачествен материал, безвреден, полезен е за здравето, нетоксичен за кожата на очите, предпазва долните мигли и предоставя на клиента комфортна грижа за очите ви по време на изграждане на миглите. ★ КИСЛОРОДСОДЕРЖАЩИЙ КОЛАГЕН : колагенът, нанесени върху превръзка за очи, като едновременно овлажнява и подхранва кожата около очите.Гладка повърхност, осигурява отлично и комфортно усещане.Ергономичен дизайн, подходящ за вашия контура на очите. ★ ГЕЛ за очи, без власинките : Възглавничките са отлични за изграждане на миглите, тонизиране, химически вълна, грижа за лицето или грим.Професионална употреба и за лично ползване са предназначени за козметичен салон, козметични студия, гримьор. ★ ДОБРЕ прилепнала Към очите си : той е много тънък и добре прилепнала към кожата, но не прекалено твърд, и лесно да се свали, без разтягане на кожата.Удобен за носене, той лесно пада прохлада върху кожата и няма да горят или да дразни кожата, няма да има странични ефекти. ★ УДОБЕН за ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : гел тампони за очи, без кърпичка защита на долните мигли и предоставят на клиента на удобна грижа за очите в процеса на изграждане на миглите.Гел тампони за очи, без кърпичка от обратната страна са покрити с гидрогелем, дизайн предотвратява изместване на подложки за очите по време на изграждане на миглите, лесен за работа, подходящ размер за повечето форми на окото.

Други функции

Най-добри сделки