.

.

Хартиена Лента Colaxi от лико, Многоцветни Струни от лико за Опаковане на подаръци за Свети Валентин, Занаяти, декорация за партита, за Опаковане на подарък в кутия, 4 ц?

Хартиена Лента Colaxi от лико, Многоцветни Струни от лико за Опаковане на подаръци за Свети Валентин, Занаяти, декорация за партита, за Опаковане

BGN 23.67

Брой продукти
На склад

ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ материал, хартия : Тази хартиена лента от лико е изработена от хартия, тя не е трайна само за опаковане на подаръци, но и дружелюбнаУНИВЕРСАЛЕН : Подходящ за извършване на работи, опаковане на подаръци, изделия ръчна изработка, производство на пощенски картички, висящи бирок, албуми за албуми и т., Но също така и за занаяти собствените си ръце, изработване, опаковане, декорации и Плетене.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Тези разноцветни хартиени ленти от лико могат да се използват за украса на празнични маси, вместо на традиционната въже за равенство.Също така може да се използва като опаковане на подаръци за рожден ден, висящи бирок, плетене на гривни, направата на гирлянди или diy, опаковане гарнитура, украса на бутилки и така нататък. ПРАКТИЧНО : достатъчно дълъг, за да отговарят на вашите различни нужди, или да режат до желания размер. подарък : специален подарък за вашите приятели и семейството.Описание : - ШИРОКОТО ПРИЛОЖЕНИЕ : Тези цветни хартиени ленти от лико могат да се използват за украса на празнични маси, вместо на традиционната въже за равенство.Също така може да се използва като опаковане на подаръци за рожден ден, висящи бирок, плетене на гривни, направата на гирлянди или diy, опаковане гарнитура, украса на бутилки и така нататък. - ЕКОЛОГИЧНО чист материал, хартия : Тази хартиена лента от лико е изработена от хартия, тя не е трайна само за опаковане на подаръци, но и дружелюбна. - ПРАКТИЧЕН : достатъчно дълъг, за да отговарят на вашите различни нужди, или може да се подстригва до желания размер. - МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА : подходящ за извършване на работи, опаковане на подаръци, изделия ръчна изработка, производство на пощенски картички, висящи бирок, албуми за албуми и т., Но също така и за занаяти собствените си ръце, изработване, опаковане, декорации и Плетене. - ПОДАРЪК : специален подарък за вашите приятели и семейството.Параметри : - Материал : хартия от лико - Размер : по ваш избор - 80 м/3149,61 инча - 120 м/4724,41 инча В комплекта са включени : 1 лентата от лико Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Пожелавам ви приятно пазаруване в Онлайн!.

Други функции

- Material:
Raffia Paper
- Size:
As Your Choice
- 80m/3149.61inch:
- 120m/4724.41inch:
Package Includes:
1 Raffia Paper Ribbon:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful online shopping!:
Най-добри сделки