.

.

Инструмент За Ремонт на Пукнатини На предното Стъкло на автомобила Qiilu, Течност За Ремонт на Автомобилни Стъкла САМ Инструмент За Ремонт на Пукнатини На предното С?

Инструмент За Ремонт на Пукнатини На предното Стъкло на автомобила Qiilu, Течност За Ремонт на Автомобилни Стъкла САМ Инструмент За

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Приложение Оригиналната спецификация е подходящ за всички видове автомобилни стъкла, перфектно подбрани за подобряване на експлоатационните характеристики на превозното средствоМоля, обърнете внимание, че това не се отнася към екраните на мобилни телефони.Програма може да поправи всички видове ламинирани стъкла.Размер на опаковката : Д * Ш * В : около 6*4*5 см (2.96 инча) Капацитет : 2 мл, могат да отговарят на вашите нужди.Забележителна производителност Той е лесен за използване и отнема само няколко минути.Свежда до минимум появата на отпадъци и пукнатини и предотвратява тяхното разпространение, Произведени в строго съответствие с технологичния процес, стабилна производителност ще ви помогне за решаване на възникнали затруднения.Материал произведен от висококачествен полимер материал с бързо време за ремонт, което позволява бързо премахване на малки пукнатини на предни стъкла очила и да се удължи срока на експлоатация на автомобилни стъкла.Лесен за използване лесна за използване, спестява време, помага за запечатване на малки пукнатини на предни стъкла оборотни и дълготрайни активи, под обем, ниско тегло, лесен за носене. Препоръчва се за професионална инсталация.Приложение Оригиналната спецификация е подходящ за всички видове автомобилни стъкла, перфектно подбрани за подобряване на експлоатационните характеристики на превозното средство.Моля, обърнете внимание, че това не се отнася към екраните на мобилни телефони.Програма може да поправи всички видове ламинирани стъкла.Размер на опаковката : Д * Ш * В : около 6*4*5 см (2.96 инча) Капацитет : 2 мл, могат да отговарят на вашите нужди.Забележителна производителност Той е лесен за използване и отнема само няколко минути.Свежда до минимум появата на отпадъци и пукнатини и предотвратява тяхното разпространение, Произведени в строго съответствие с технологичния процес, стабилна производителност ще ви помогне за решаване на възникнали затруднения.Материал произведен от висококачествен полимер материал с бързо време за ремонт, което позволява бързо премахване на малки пукнатини на предни стъкла очила и да се удължи срока на експлоатация на автомобилни стъкла.Лесен за използване лесна за използване, спестява време, помага за запечатване на малки пукнатини на предни стъкла оборотни и дълготрайни активи, под обем, ниско тегло, лесен за носене.

Други функции

Material:
Resin
Package Size:
L*W*H
Capacity:
2ml
Package List:
1 x Repair resin:
5 x Curing strip:
1 x Blade:
1 x Instruction:
Note:
1. Once the damage occurs, cover the area with transparent adhesive tape to prevent moisture and dirt from entering the damaged area.2. Damage should be repaired as soon as possible to prevent the spread of small cracks.3. The ideal applying temperature is 60℉ to 90℉(15℃ to 32℃). The glue will be dried under the UV light,if you have no the UV light,please do the repair operation under the sunshine.4. The surface must be clean and dry for proper repair.5. Do not expose the glue if there is no need to use.6. Caution! In order to reduce the risk of chemical contact with skin and eyes, you must wear safety glasses and gloves when using this product.:
Най-добри сделки