.

.

LEVLO Pickleball Подарък за любителите на спорта Pickleball Отново ще зарадва любителите на Пиклбола Кърпи за подарък на Любителите на Пиклбола (Pickleball Отново ще зарадва любите?

LEVLO Pickleball Подарък за любителите на спорта Pickleball Отново ще зарадва любителите на Пиклбола Кърпи за подарък на Любителите

BGN 26.54

Брой продукти
На склад

♥ Материал : памучни махровое кърпи, конци за бродерияСребърен ръкав и клип отгоре за окачване на хавлиени кърпи с чантата. ♥ Размер : 38 см (14,96 инча) * 66 cm (25,98 инча).СЪВЕТИ : Допустима грешка при измерване на ръка. ♥ Кърпа с бродирани думи, говорят : "ЯЖ И СПИ, МАРИНОВАНИ ТОПКИ се ПОВТАРЯТ".След тренировка, с помощта на тази кърпа със забавни надписи, вие ще се чувствате по-щастлив. ♥ Быстросохнущее, супер впитывающее кърпа, борющееся с неприятна миризма.Това е кърпа, която обикновено се използва за избърсване на потта след тренировка.Разбира се, можете да го използвате за други цели, ако за това ви е необходимо. ♥ Тези чаршафи ще дойдат при вас красиво опаковани в пакет, който строго защитени от повреди при транспортиране.ще дойде при вас красиво опаковани в пакет, който строго защитени от повреди при транспортиране. ♥ Материал : памучни махровое кърпи, конци за бродерия.Сребърен ръкав и клип отгоре за окачване на хавлиени кърпи с чантата. ♥ Размер : 38 см (14,96 инча) * 66 cm (25,98 инча).СЪВЕТИ : Допустима грешка при измерване на ръка. ♥ Кърпа с бродирани думи, говорят : "ЯЖ И СПИ, МАРИНОВАНИ ТОПКИ се ПОВТАРЯТ".След тренировка, с помощта на тази кърпа със забавни надписи, вие ще се чувствате по-щастлив. ♥ Быстросохнущее, супер впитывающее кърпа, борющееся с неприятна миризма.Това е кърпа, която обикновено се използва за избърсване на потта след тренировка.Разбира се, можете да го използвате за други цели, ако за това ви е необходимо. ♥ Тези чаршафи ще дойдат при вас красиво опаковани в пакет, който строго защитени от повреди при транспортиране.ще дойде при вас красиво опаковани в пакет, който строго защитени от повреди при транспортиране.

Други функции

Най-добри сделки