.

.

Преносим Твърд Пътен калъф Inkbird за съхранение, който е Съвместим с wi-Термометър за печене на IRF-4S, с Противоударной, пылезащитной и водоустойчива повърхност, 8,8 x 6,8 x 2.

Преносим Твърд Пътен калъф Inkbird за съхранение, който е Съвместим с wi-Термометър за печене на IRF-4S, с Противоударной, пылезащитной

BGN 8.80

Брой продукти
На склад

✅ 【Калъф премиум-клас за съхранение на】 Твърд калъф за носене INKBIRD Travel за Съхранение на данни за IRF-4 S (устройството и аксесоари в комплекта не са включени). ✅ 【Безопасен материал EVA】 устойчив на удари, прахоустойчив и водоустойчив защитете продукта от удари, убождания, надраскване и влага, благодарение на идеалното размер за пренасяне : 8,8 х 6. ✅ 【Дизайн с цип и удобна дръжка】 Класическа цип на 360 градуса за по-лесно отваряне и затваряне.Лесен за носене, благодарение на меките дръжката по време на пътуване. ✅ 【Мрежест джоб и мека пяна】 Вътрешен мрежест джоб с гладка цип, мека пяна за настаняване на вашите аксесоари и даване на wb по-голяма стабилност, без треперене по време на транспортирането.Освен това, вътрешна пяна подвижна, така че вие можете да я използвате като обикновен склад, когато вынимаете пяна. ✅ 【Че получавате】 Един калъф за безжичен термометър IRF-4 S, термометър комплект не е включена.Описание на продукта Твърд Пътен калъф INKBIRD за носене на IRF-4 S. (устройството и аксесоари в комплекта не са включени) Калъф осигурява добра защита, а също така ви позволява да съхранявате всички термометри и аксесоари на едно място.Достатъчно малък за носене, удобен за потребителя дизайн ви позволява бързо да вземете всичко необходимо, когато трябва да се готви барбекю в движение. Забележка : само на една чанта за носене.

Други функции

Най-добри сделки