.

.

Тенис на Мат Ghostface, Подложка за мишка, Голям, Тенис на Мат, Розова Подложка за маса, Тенис на Мат за работния плот, Клавиатура и Подложка за мишка, Игрална Подложка за ?

Тенис на Мат Ghostface, Подложка за мишка, Голям, Тенис на Мат, Розова Подложка за маса, Тенис на Мат за работния плот, Клавиатура

BGN 13.33

Брой продукти
На склад

【Голяма подложка за мишка】 Този голям тенис на мат е добър настолен аксесоарТой осигурява по-голяма площ за мишката и настолни принадлежности и позволява комфортно да играят или работят.Защитава вашата маса от драскотини, петна и разливи, поддържане на чистотата и реда. 【Сладък тенис на мат】 Тази игра подложка за мишка с мил и забавен дизайн придава индивидуалност и стил на вашето работно място и ще помогне за подобряване на цялостната естетика на работното си място.Отпечатани със забавен дизайн, който ще предизвика усмивка на лицето си. 【Екологично чисти материали】 Този голям тенис на подложка за мишка изработена от висококачествени материали, които се различават по сила и издръжливост.Осигурява удобен и гладка повърхност, за да приплъзване на мишката, а нескользящее дъното поддържа подложка за мишка на място по време на употреба.Лесни за почистване и поддържане. 【Широка приложимост】 Тази игра мат идеален за употреба с различни видове компютърни мишки, включително оптични и лазерни мишки, чудесно за употреба в училища, домове, офиси и слот инсталации. 【Идея за подарък】 Тази клавиатура и подложка за мишка забавни и practical.it е чудесен подарък за геймъри, приятели, семейство, колеги или всички, които обичат красиви и забавни рисунки.Тенис на мат Ghostface, Подложка за мишка, Голям, Тенис на Мат, Розова подложка за маса, Тенис на мат за работния плот, Клавиатура и подложка за мишка, Игрална подложка за мишка, Подложка за компютърна офис на домашна работа.

Други функции

Най-добри сделки