.

.

Комплекти Hemoton Набор от Прибори от Неръждаема Стомана, Вилици от Неръждаема Стомана, 20 бр Десертни Вилици От Неръждаема Стомана, Вилици За кисели краставички Вилиц?

Комплекти Hemoton Набор от Прибори от Неръждаема Стомана, Вилици от Неръждаема Стомана, 20 бр Десертни Вилици От Неръждаема Стомана,

BGN 7.03

Брой продукти
На склад

Комплект вилици от 10 броя : Изработен е от неръждаема стомана, безопасен за вашето семейство и ще продължи дългоИзбор на предястия : Малки маруля вилици са дизайн и конструкция с по два шипа, добре полирани до огледален блясък, без грубост.Вилица за смесване : също така може да се използва за приготвяне на забавни закуски, плодове, ястия, кексчета и т., Вилици за маслини : Стилна съдове може да се превърне в ежедневните си ястия в изискана храна.Малка вилица : Подходящ за използване в бар, кафене, лятна плажна парти в хотел, дом или на други различни партита.В комплекта влизат 20 вилици за плодове Характеристики - Материал : неръждаема стомана. - Тя може да се използва като забавни, леки закуски, плодове, ястия, кексчета и т., - е Изработен от неръждаема стомана, безопасен за вашето семейство и е трайна. - Цвят : сребрист. - Малка маруля вилици са дизайн и конструкция с по два шипа, добре полирани до огледален блясък, без неравни краища. - Размер : около 13,7 х 0,9 х 0,3 виж - Стилна съдове може да се превърне в ежедневните си ястия в изискана храна. - Подходящ за използване в бар, кафене, лятна плажна парти в хотел, дом или на други различни партита.Информация за продукта Този продукт е комплект вилици за плодове, в която влиза 10 вилици. вилици за плодове от неръждаема стомана са безопасни за използване от всички, напълно подходящи за партита, сватби и ежедневна употреба, както и като перфектен подарък за нов дом или любовница.Идеален за плодове, сладкиши, десерти, предястия, лесен за употреба, удобен и полезен за здравето.

Други функции

Най-добри сделки