.

.

Калъф Vofolen за Galaxy A12 Портфейл 5G, държач за кредитни карти, слот за самоличност, Таен джоб на Плъзгащи се врати с Въртящ се на 360 ° стойка, Хибриден Броня 3 в 1, Здрав калъ?

Калъф Vofolen за Galaxy A12 Портфейл 5G, държач за кредитни карти, слот за самоличност, Таен джоб на Плъзгащи се врати с Въртящ

BGN 8.66

Брой продукти
На склад

Разработени специално за Galaxy A12 4 G/5 G; Изработен е от висококачествени КОМПЮТРИ и филм Micron Lens, достатъчно здрава;.Забележка : При използването на безжична зареждане, моля, махнете външния слой.Дизайн с въртяща се поставка на 360 ° осигурява удобство за гледане на видео и клипове, без помощта на ръцете.Има вградена магнитна плоча, която може да бъде прикрепен директно към протоколи кола на притежателя.Моля, купете си небьющуюся защитно фолио за екран за допълнителна защита от падане.Mailto : 1 х калъф за Galaxy A12 4 G/5 G, телефон и други аксесоари в комплекта не са включени. 【Съвместимост】 е Предназначен за Samsung Galaxy A12 4 G / 5 G, перфектно и осигурява лесен достъп до всички портове, бутони, динамика и камерата [Забележка : При използването на безжична зареждане, моля, махнете външния слой]. 【С отделения за кредитни карти】Дизайн своята практика galaxy A12 предназначен за съхранение на 2 карти за идентификация на размера, като например кредитни карти, шофьорска книжка, карта за метро и т. Това е перфектната комбинация от чантата си и своята практика за мобилен телефон.Кредитните карти не размагничиваются вътре в своята практика. 【Въртяща се на 360 ° стойка】 Калъф за мобилен телефон с въртящ се на 360 ° стойка позволява удобно гледане на видео и филми без помощта на ръцете.също така има вградена магнитна плоча, която може да бъде директно прикрепен към протоколи кола на притежателя за навигация по време на шофиране. 【Пълна защита】 Този калъф за вашия телефон изработен е от висококачествен КОМПЮТЪР и фолио за обектива на Micron, този хибриден калъф с трайни предпазни дизайн е достатъчно здрава, както и всички четири ъгъла са куха устойчивост на удар, за да защити камера и дисплей от удари, драскотини и случайни капки. 【Идеални подаръци】 Модерен популярен светло зелен цвят, той не отвлича вниманието от действителните дизайн на вашия телефон, показва красотата на телефона, като същевременно предлага суперзащиту.Идеален подарък за съпруга, майка, дъщеря, приятелка и приятелите.

Други функции

Най-добри сделки