.

.

10 Бр Сламени Седалките във формата на Облак, Сламени Уши, Капачка за Еднократна Употреба, Слама Протектор е под Формата На Облак, Сламени Чанти, Капак за Сламени Фак?

10 Бр Сламени Седалките във формата на Облак, Сламени Уши, Капачка за Еднократна Употреба, Слама Протектор е под Формата На Облак, Сламени

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

☁ Достатъчно : Вие ще получите 10 броя слама своята практика под формата на облак бял цвят, достатъчно на брой, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в различни соломинках и да ги замениСлама капачка във формата на облак, красив и декоративен, ще направи вашите епруветки и чаши по-очарователни, ще направи живота ви по-фин. ☁ Здрав материал : Тези калъфи за соломинок, изработени от висококачествен силикон, са безопасни и нетоксични, многоразовы и дълготраен, лесно се прикрепя към соломинке и няма да се подхлъзнат, те могат да се мият на ръка или в съдомиялна машина, така че те могат да ви предоставят много услуги. ☁ Размер : Нашите сламени шапки са подходящи за всички видове соломинок с диаметър 7-8 мм /0,2 инча-0,3 инча, които са с малки размери, можете да ги носите със себе си и да се използват там, където е необходимо, например, за разходка, къмпинг, туризъм или други видове дейност, особено подходящи за отдих. ☁ Широко приложение : Капачка за сламени шапки може да бъде директно закрепена върху слама и може директно да се извлече, ако се използва.Кутията с топчета за соломинок герметизирует вашата сламка, като предотвратява попадането на прах, когато не пият, или разливане на напитки, което е идеално защитава вашите напитки. ☁ Идеален подарък : Нашата скъпа сламен пълнеж, за да проверите за украса на вашата сламен чаши, сладък и привлекателен, ще ви носи радост и хубавото пиене.Това е много подходящ като прекрасен подарък за рожден ден, сламени партита и събития на открито за вашите приятели, на вашите приятели ще го харесат!.

Други функции

Най-добри сделки