.

.

Някои размери от 6 мм * 8 см Балконски дворове и Ескалатори, огради от мрежа, безопасна мрежа от твърда вкара тъкан, Бяла Мрежа От стълба въже, Мрежа за ограда, Транспо?

Някои размери от 6 мм * 8 см Балконски дворове и Ескалатори, огради от мрежа, безопасна мрежа от твърда вкара тъкан, Бяла Мрежа От стълба

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

★ Дебелина на въжето 6 мм, размер на окото 8 виж Изберете място, което да е защитено, инсталирайте защитна мрежаИдеална за всякакви прозорци, балкони, тераси, стълби и т. ★ Проста директен бяла веревочная мрежа е с висока практичност и може да се използва на много места. ★ ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : стълбища, прозорци, вътрешен двор, градини, фотостены, детски градини, огради, стадиони, баскетболни мрежи, мрежи за защита на растения, скално катерене, люлки, хамаци, висящи мостове и т. ★ Многослойно плетене изглежда практично, н-образна окото плътна и хомогенна, с висока носеща способност. ★ Размер на веревочной на окото може да изберете в зависимост от вашите нужди, бързо и удобно. ★ Дебелина на въжето 6 мм, размер на окото 8 виж Изберете място, което да е защитено, инсталирайте защитна мрежа.Идеална за всякакви прозорци, балкони, тераси, стълби и т. ★ Проста директен бяла веревочная мрежа е с висока практичност и може да се използва на много места. ★ ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : стълбища, прозорци, вътрешен двор, градини, фотостены, детски градини, огради, стадиони, баскетболни мрежи, мрежи за защита на растения, скално катерене, люлки, хамаци, висящи мостове и т. ★ Многослойно плетене изглежда практично, н-образна окото плътна и хомогенна, с висока носеща способност. ★ Размер на веревочной на окото може да изберете в зависимост от вашите нужди, бързо и удобно. ★ Добре дошли в моя магазин, ние имаме много н-образни защитни мрежи за избор, независимо дали размера, цвета или стила, можете да ги персонализирате по своему.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с мен, ние ще ви служи от сърце. ★ Ако желания от вас размер цвят няма тук, можете да отидете в магазина, за да видите други стилове.Целта ни е да направим така, че всеки клиент е приятно изживяване за извършване на покупки. ◆ Име на продукта : външна защитна мрежа ◆ Материал на защитната мрежа : предпочитан тъкани от полиестер ◆ Подсигурен въже : с дебелина около 6 мм, 8 см ◆ Цвят на въжето : бял ◆ Приложими сценарии на : външен и вътрешен, лестничный балкон, таван с прозорец, градина, скално катерене, хамак-люлка, висящ мост, търговски център, увеселителен парк, магазин за дрехи, таванна решетка, декоративна решетка, мрежа за защита на растенията, туннельная окото, детска мрежа от падане, мрежа за изолация на домашни любимци, мрежа за защита на децата, мрежа за котки и т.

Други функции

Най-добри сделки