.

.

hhseyewell Фризьорски Щипки за коса 3 бр. Патриотическая Превръзка на главата 4 Юли, Шапка с Надпис на САЩ, Лента За Коса, Кристали, Червено, Бяло, Синьо, Денят на Независим?

hhseyewell Фризьорски Щипки за коса 3 бр. Патриотическая Превръзка на главата 4 Юли, Шапка с Надпис на САЩ, Лента За Коса, Кристали,

BGN 2.61

Брой продукти
На склад

【】 Празничен и модерен начин за вашето Заедно на Деня на НезависимосттаТой е изработен от устойчив материал и са подходящи за почти всякакъв размер на главата си, ще даде на вашия начин на оригиналност и идеално място за парти в чест на Деня на независимостта. 【Идеален подарък】 Тези уникални шапки на 4-ти юли са предназначени за приятелите или семейството по поводи, като Деня на независимостта, Ден на памет, Ден на националния флаг, на предизборните събития и избори.Празнична Украса ще Отговарят на жените от всички възрасти.Модерен бижута подарък на жена Си, майка, Приятелка, Дъщеря на най-Добрия си приятел или на себе си. 【Гаранция за вас】 Тези очарователни и достъпни аксесоари за празнични носии ще се превърне в идеален избор за хора от всички възрасти.Получите Своето Сега!Моля, не се колебайте да ни потърсите Винаги, когато имате някакви притеснения относно тази превръзка на главата в чест на Деня на независимостта, ние сме готови да Ви предоставим най-доброто обслужване.Желаем ви приятно пазаруване в магазина ни, метални щипки за коса за тънка коса, гигантски лък за момичета, щипки за коса, 5 акрилни заколок за коса, гама заколок за гъста къдрава коса. Фризьорски щипки за коса, 3 броя, патриотическая превръзка на главата с надпис "САЩ", червено-бяло-синя превръзка на главата със звезда на Деня на независимостта на САЩ, на 4 юли, патриотическая превръзка на главата с надпис "САЩ", червено-бяло-синя превръзка на главата със звезда на деня на независимостта, материал : пластмаса цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате , Благодаря ви!).

Други функции

Най-добри сделки