.

.

Зарядно устройство за контролери PS VR 2 и PS 5 | Бързо зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство, Поставка за дисплей с led индикатор за Play-Station VR2 | Поставка ?

Зарядно устройство за контролери PS VR 2 и PS 5 | Бързо зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство, Поставка за дисплей с

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

★ Багажник за изложбата стоки на виртуалната реалност : това не е само зарядно устройство, но и скоба за съхранение на VR-слушалки и контролериНе заемат място върху работния плот. ★ Бързо зареждане : сензорен контролер за виртуална реалност, липсва 1,5 часа, а геймпада - 3 часа.Това зарядно е много мерки за защита за предотвратяване на презареждането, претоварване работен ток, прегряване, късо съединение и няма да навреди на вашата VR-слушалки и контролер. ★ Многофункционален скоба за зареждане на : Седалки за зареждане, предназначени за ръководителите на PSVR2 и PS 5. 4 зарядни гнезда и могат да се презареждат на дръжката едновременно, че може да реши проблема, с които сте се натъкнали дължи на управление дръжка. ★ Перфектен подарък : Многофункционално зарядно седалка - това е виртуална реалност и контролер.Това е най-добрият подарък за семейството и приятелите. ★ Интелигентен led индикатор : led индикатор ви позволява бързо да проверите състоянието на зареждане.По време на зареждането светва червената светлина, а след пълно зареждане ще светне в синьо. Поставка за зареждане е разработен специално за контролера PSVR2 и контролер PS 5, 4 зарядни гнезда може да се зарежда дръжката едновременно, което може навреме да реши вашите проблеми, причинени от липсата на храна дръжки. Това е не само зарядно устройство, но и поставка за съхранение на VR-слушалки и контролери.Не заема място на десктопа. За пълно зареждане на VR touch controller е необходимо само 1,5 часа, а за пълно зареждане на геймпада - 3 часа.Той има множество мерки за защита за предотвратяване на презареждането, претоварване работен ток, прегряване, късо съединение и няма да навреди на вашата VR-слушалки и контролер. Led индикатор ви позволява бързо да проверите състоянието на зареждане.Червен индикатор свети по време на зареждане, а синята - при пълно зареждане. Виртуална реалност и контролери.Това е най-добрият подарък за семейството и приятелите.Параметри : Име на продукта : Настолна поставка за дисплея Материал на продукта : абсент въвеждане на Интерфейс : TYPE-CInput Опция за въвеждане на : 5 В = 15 Ток на зареждане : 500 М. Време за зареждане : 1,5-2 часа статуса на захранването : светлинен индикатор Цвят : черен Размер : (приблизително) 30 *20 * 5 см/11.97 Опаковъчен лист inch Packing : Поставка за зареждане * 1 Кабел за зареждане * 1.

Други функции

Product Name:
Desktop Display Rack
Product material:
ABS
Input interface:
TYPE-C
Input parameter:
5V=15A
Charging current:
500mA
Charging time:
1.5-2 hours
Power status:
indicator light
Color:
Black
Size:
(approx.)30*20*5cm/11.81*7.87*1.97inch
Packing List:
Charging base bracket*1:
Charging cable*1 :
Най-добри сделки