.

.

2 бр. Преносимо биде, Пътна Бутилка за биде, 450 мл, Перибутылка за Възстановяване на Перинеума след раждане, Жена Грижа, Лечение на Хемороиди, За деца, за жени или прик?

2 бр. Преносимо биде, Пътна Бутилка за биде, 450 мл, Перибутылка за Възстановяване на Перинеума след раждане, Жена Грижа, Лечение на Хемороиди,

BGN 10.13

Брой продукти
На склад

【2 бр и лесно да носите със себе си】-едно за дома, друго за пътуване, портативно биде малки и лесно, тя може да осигури грижи за личната хигиена по всяко време, навсякъде и може да бъде точно насочена към място, четка за почистване, или можете да го носите със себе си навсякъде. 【Колкото повече, толкова по-добре 】-Портативно биде оборудвано с дюза по-голям размер, и бутилка за мека пресовано повече капацитет за съхранение обем 15 мл / 450 мл.-7 дупки за дюзи осигуряват по-голямо налягане, има достатъчно вода и по-голям обхват на почистване. 【Лесен и непретенциозен за използване】-Свалящ ъглова дюза, ъглова наставка с дължина около 7,5 см лесен за употреба, намалява до минимум движенията на тялото и повишава ефективността на почистване. 【Сигурността на материали 】-Преносим инхалатор за биде е изработен от екологично чисти материали и е широко използван в опаковките на хранителните продукти и медицински услуги.Скача се случва бързо, и ръката се чувства добре.Екологично чисти материали могат безопасно да бъдат направени, и можете да ги използвате с увереност!. 【Широко се използва】-Преносима бутилка за измиване на тялото идеална за почистване на интимните части на тялото и освобождаване на голям кръг от хора, възрастни и деца; стационарни пациенти, инвалиди, възрастни хора, шофьори, студенти-членка, бизнес пътувания, пътуване на открито.Пътни настилки биде TONELIFE, 2 бр. ►Отделете пари за еднократна употреба, получавате 2 броя, не са скъпи, но са с много добро качество. ►2 ЕЛЕМЕНТА за вашата семейна употреба, един дом, а друг на друго място, вземете със себе си в чиста форма, на всяко място. ►С безплатна пътна чанта, син или жълт цвят, поставени в раница, куфар, чанта, е много лесно да носите със себе си. ►О-пръстен (уплътнение) вътре в бутилки, за да се избегне изтичане на вода, не забравяйте да инсталирате ги, преди да използвате. ►Обнови капак за запечатване на вода, затворете дюза, можете лесно прехвърляне на вода отвън. ►Запазване на тоалетна хартия, използването на бутилки за биде ще бъде по-чист и гигиеничным, а също и предпазва околната среда. ►Миене на интимните части на тялото ще бъде по-гигиеничным и удобно.За да се избегне специфична миризма и поддържане на хигиена. ►супер капацитет 450 мл /15 унция, внимателно се изчиства, се въвежда само веднъж, по-дълги тръби, лесно почиства тялото си.

Други функции

Най-добри сделки