.

.

VUOJUR 3шт 11 Холографски Подарък Пакет Среден Размер с Цигарена Хартия за многократна употреба Подарък Пакет за Рожден Ден за Жените Момичета Дъгата Бакалавър Сватбе?

VUOJUR 3шт 11 Холографски Подарък Пакет Среден Размер с Цигарена Хартия за многократна употреба Подарък Пакет за Рожден Ден за Жените

BGN 9.33

Брой продукти
На склад

【 Че получавате 】 Вие ще получите 3 подарък пакет среден размер и 6 листа цигарена хартия gold dotЦвят на златни метални точки на цигарена хартия и цвят на холографски пакет ще се комбинират, създавайки още по-ослепително и която привлича вниманието на блясък. 【 Размер и подходящи подаръци 】 Среден подарък пакет е с размери 11 см (28 см) дължина 9,8 инча (25 см) височина и 5,1 инча (11,3 см) дълбочина.В него могат да се съхраняват книги, шал, дрехи, свещи, парфюмерия, козметика, лосиони, средства за нокти, бомбочки за баня, чаши, малки и средни украса, рамка за снимка с размер 8,5х11 см и т. 【 Впечатляващо представяне подарък 】 С това переливающимся подарочным опаковка за вашия подарък ще бъде по-впечатляващ, изключителен и незабравим.Този елегантен пакет е предназначен не само за опаковане на подаръци.Той сам по себе си също е част от вашия подарък. 【 Здрава прошитая кожена дръжка - да не би да се измъкне! Не се развали! 】 Квадратна дръжка от веганской на кожата здраво препарати, шити с чантата.Не е нужно да се притеснявате за това, че дръжката може да се счупи или да се измъкне от дупката, както при други видове подарък пакети. 【 Траен подарък пакет за еднократна употреба 】 Всеки път, когато получателят на подарък го използва, той ще я напомня за уникалната връзка между вас двамата.

Други функции

Най-добри сделки