.

.

Cabilock Детски Чорапи Простор За дрехи, Сгъваема Сушилня За Чорапи Пластмасова Закачалка За Чорапи Закачалка за Чорапи Скоби За изсушаване на Чорапи Закачалка за бел?

Cabilock Детски Чорапи Простор За дрехи, Сгъваема Сушилня За Чорапи Пластмасова Закачалка За Чорапи Закачалка за Чорапи Скоби За

BGN 7.38

Брой продукти
На склад

Закачалки за спестяване на пространство : Материал-пластмаса висококачествен, много здрав и му е лесно да болиСгъваема закачалка за окачване на : конструкция, с еластична положение на затваряне, регулируема позиция на затягане, да отговарят на всички видове чорапи, чорапи не падат.Закачалки за бельо : - дебела кука ветрозащитный и нескользящий, носещ товар.Сушилня за дрехи : гладки ръбове, приятно усещане в ръката, чорапи лесно да боли.Сгъваема закачалка за дрехи : един Практичен дизайн разпоредбите на затягане, ветрозащитная и здрава, много практичен и удобен.Осъществяване на списък 1 x простор за чорапи Характеристики - Размер : около 56,50 X30,00 X4,00 см / 22,20 X11,79 X1,57 инча. - Материал : пластмаса. -Я материал-пластмаса висококачествен, много здрав и му е лесно да боли. - Един практичен дизайн разпоредбите на затягане, ветрозащитная и дълъг живот, много практичен и удобен. -Гладки ръбове, приятно усещане в ръката, чорапи лесно да боли. - Подходящ както за вътрешно, така и за външна употреба, много практичен, прави гардероба е спретнат и чист. - Може да изпрати на приятелите си като подарък за нов дом, много топъл и практичен.Информация за стоки, този продукт е изработено от износостойкого и пластмаса, устойчив и не поддающегося обработка, която може да се използва в продължение на дълго време. подходящ за множество случаи, можете да го използвате в гардероба, на балкона и на някои други места.

Други функции

Най-добри сделки