.

.

Cabilock 18 бр. Контейнер Бутилка Празни Бутилки от Диспенсер за Тяло, Кремове за Пътуване за Зареждане на рамото Сапун, Лосион Практичен Хотел през Цялата Винт Емулсия ?

Cabilock 18 бр. Контейнер Бутилка Празни Бутилки от Диспенсер за Тяло, Кремове за Пътуване за Зареждане на рамото Сапун, Лосион Практичен

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Чаша за МИЕЩ помпа -бутилка с винтовым помпа, много удобна за употребаФЛАКОН-ПОМПА за ЛОСИОН - за многократна употреба, за многократна употреба и преносим.Лесен и удобен за използване.ПЛАСТМАСОВА БУТИЛКА за ЛОСИОН - Изработени от висококачествена пластмаса, много практичен.Бутилка с дозатор сапун -също са идеални за вашия шампоан, балсам, лосион, крем, козметика и т., Празен контейнер за помпа-Специален дизайн, много добра бутилка за лосион, подходящ за дома, хотели, общежития, туристически, и т., Чаша за миещ помпа-бутилка с винтовым помпа, много удобна за употреба.ФЛАКОН-ПОМПА за ЛОСИОН - за многократна употреба, за многократна употреба и преносим.Лесен и удобен за използване.ПЛАСТМАСОВА БУТИЛКА за ЛОСИОН - Изработени от висококачествена пластмаса, много практичен.Бутилка с дозатор сапун -също са идеални за вашия шампоан, балсам, лосион, крем, козметика и т., Празен контейнер за помпа-Специална конструкция, много добро бутилка за лосион, подходящ за дома, хотели, общежития, туристически, и т. Предпоставка включва 6 х празни бутилки Характеристики - Размер : около 5,5х5,5x15 виж -за многократна употреба, за многократна употреба и преносим.Лесен и удобен за използване. - Бутилка с винтовым помпа, много удобна за употреба. - Материал : Пластмаса. - Цвят : Бял, Черен. - Произведен от висококачествена пластмаса, и много практичен. - Също така е идеален за вашия шампоан, балсам, лосион, крем, козметика и т. - Специален дизайн, много добра бутилка за лосион, подходящи за дома, хотел, хотели, пътуване и т. Информация за стоки Флакони с дозатор сапун Този продукт представлява комплект от 6 бр. бутилки с винтовым помпа, произведени от висококачествена пластмаса. празен контейнер за помпа със Специален дизайн, много добър флакон за лосион, подходящ за дома, хотели, общежития, туристически, и т., Пластмасова бутилка за лосион може да се използва за съхранение на лосион, шампоан, течен сапун и т., бутилка, с помпа за лосион ще ви Помогне с лекота да се пренасят грим.

Други функции

Най-добри сделки