.

.

Силиконова Лъжица-Половник UPKOCH с Незалепващо покритие: Кухненски Половники За Супа, Лъжици За Каши С Дълга Дръжка, Лъжичка за Разбъркване, Сервировочная Лъжица за ?

Силиконова Лъжица-Половник UPKOCH с Незалепващо покритие: Кухненски Половники За Супа, Лъжици За Каши С Дълга Дръжка, Лъжичка

BGN 5.84

Брой продукти
На склад

Силиконова лъжица-половник с незалепващо покритие : Кухненски половники за супа, Лъжици за каши с дълга дръжка, Лъжичка за разбъркване, Сервировочная лъжица за готвене, инструмент за печене изработена от безопасни силиконови материали с дълъг срок на служба.Тази лъжица има и в магазина, в който не отделите много време.Продуктът е с широк спектър на приложение и може да се използва за приготвяне на супи, каши и т. Дизайн дълга дръжка различен разумностью и эргономичностью, удобен и приятен на допир.Това ще бъде един добър декорацията на масата за вечеря, на ресторант, кухня и т. Гладка лъжица е много лесно и удобно да се мият, по него не остава мръсотия. Силиконова лъжица-половник с незалепващо покритие : Кухненски половники за супа, лъжици за каши с дълга дръжка, лъжичка за разбъркване, сервировочная лъжица за готвене, инструмент за печене. изработена от безопасни силиконови материали с дълъг срок на служба.Тази лъжица има и в магазина, в който не отделите много време.Продуктът е с широк спектър на приложение и може да се използва за приготвяне на супи, каши и т. Дизайн дълга дръжка различен разумностью и эргономичностью, удобен и приятен на допир.Това ще бъде един добър декорацията на масата за вечеря, на ресторант, кухня и т. Гладка лъжица е много лесно и удобно да се мият, по него не остава мръсотия.Описание на Този вид суповой лъжица е изработена от висококачествени силиконови материали, които са трайни за използване.С лъжица с гладка повърхност, което го прави по-модерен и висок клас. подходящ за домашна кухня, ресторант, хотел, китайски ресторант и т., Особености - Материал : Силикон - изработен от безопасни силиконови материали с дълъг срок на служба.Тази лъжица има и в магазина, в който не прекарват много време.- Дизайн дълга дръжка различен разумностью и эргономичностью, удобен и приятен на допир.- Продуктът е с широк спектър на приложение и може да се използва за приготвяне на супи, каши и т. - Това ще бъде един добър украса за вашата маса за хранене, ресторант, кухня и т. - Гладка лъжица е много лесно и удобно да се мият, по него не остава мръсотия.- Размер : 32x9 виж Опаковката включва 1 х Силиконовата суповую лъжица.

Други функции

Най-добри сделки