.

.

Подаръчни Кутии с Капаци, Опаковки, Кутии, на 10 Комплекта с Панделки и Картички с Конвертами, Луксозна Златна Кутия за предложения приятелките си на Булката, Подаръ?

Подаръчни Кутии с Капаци, Опаковки, Кутии, на 10 Комплекта с Панделки и Картички с Конвертами, Луксозна Златна Кутия за предложения

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Че получавате】 В комплект 10 броя луксозни кутии с панделки изключителна форма, включително пощенски картички с конвертами за най-добри пожелания, много са практични и удобни за използване 【Лукс и елегантност】Златни кутии подарък, украсена с картина на рози за да придадат луксозен и елегантен вид, можете да ги използвате за опаковане на подаръци за сватба, рожден ден, детски душ, абитуриентски бал, Свети Валентин, Ден на майката, Коледа и т. 【здрав и Издръжлив】Опаковъчни кутии са изработени от висококачествени крафт-хартия с покритие отвън и напълно плосък вътрешен дъно, което ги прави много здрави и водоустойчиви. 【8x8x4 инча】 Подаръци, опаковки, кутии имат перфектен размер и форма, за съхранение подарък аромати, вино, свещи, продукти за грижа за кожата, чаши, сапун, кексчета и т. 【Събрание за секунди】 Лесно се сгъва и става за броени секунди, лепило или ножици не са необходими, което осигурява удобство и спестява време.Вие ще получите 10 подарък кутии с 10 сребърни панделки и 10 картички.Тези невероятни декоративни кутии подарък може да се използва като красивите подаръци кутии, кутии за предложения на шаферките или компактни кутии за съхранение. идеална за съхранение на тениски, шоколад, бижута, снимки, сувенири за спомен и подарък за шаферките, като бутилка шампанско, парфюми и т.

Други функции

Най-добри сделки