.

.

Alinan 2 елемента 220 В XH-W3001 Цифрова led Регулатор на Температурата, Мини-Ключа на Термостата с Водоустойчив Термисторным Сензор НПМ 10K Сензор за температура от -50 ℃ до 110 ?

Alinan 2 елемента 220 В XH-W3001 Цифрова led Регулатор на Температурата, Мини-Ключа на Термостата с Водоустойчив Термисторным

BGN 3.88

Брой продукти
На склад

【Супер материал】 : Интелигентен термостат W3001 е огнеупорна обвивка, осигурява надеждна защита на околната среда и висока степен на сигурност, има висока удар, устойчиви на топлина и ниски температури, устойчива на стареене, здрав и издръжлив, е вашата половинка за контрол на температурата му 【Два режима на работа】 : Този цифров светодиоден модул на регулатора температура е с 2 режима на работа : отопление (първоначалната температура на по-малко температурата спиране), охлаждане (първоначалната температура над температурата на изключване).Диапазон от -50 ℃ до 110 ℃.Висока точност на контрол на температурата - 0,1 ℃. 【Водоустойчива сонда】 : Оборудван с 1-метров сензор NTC10 K, лесен за употреба.Като сонда е използван материал от неръждаема стомана, водоустойчив и може да продължи дълго време. 【Лекота на работа и висока ефективност】 : Този регулатор на температурата с дигитален дисплей е лесен за работа, позволява да се създаде първоначална температура, температурата на изключване, рекултивирани температурен конектор, забавяне на старта. led индикатор за показване на текущото състояние на изход; тръба с цифров дисплей може да показва измеренную температура.С отвор за монтажен винт, лесна за инсталиране и фиксиран. малък размер, ниска консумация на енергия, бърза реакция. 【Широк спектър от приложения】 : Широко се използва в системи за кондициониране на въздуха, осушителях на въздуха, изпитателен оборудване, автомобили, автоматично управление, метеостанциях, регуляторах влажност на въздуха и други свързани с тях системи за откриване и контрол на температурата. 220 В Цифров led регулатор на температурата Ключ за управление на термостата на НПМ 10 ДО сондата Характеристики : 1. Led индикатор : цветни цифрови тръба ясно се вижда, и можете ясно да прочетете, използва ли се тя през деня или през нощта. Сензор може да се замени по желание с помощта на терминал 2Т.Когато трябва да се използва от други сонди, можете да ги замени по ваше желание. Не само изискана и красива, но и изключително тънък дизайн с дебелина 1,8 мм, висока механична якост, добри електрически характеристики. Дизайн на входа и на изхода на кабели, по-удобни за използване в различни промишлени оборудване, блокирани тел 300 /20 А с излишък на конфигурацията, сигурен и надежден 5.

Други функции

Name:
Microcomputer Temperature Controller
Model:
XH-W3001
Temperature Measurement and control Range:
-50 to 110 degree centigrade
Measurement Accuracy:
+/- 0.2 degree centigrade
Control Accuracy:
+/- 0.1 degree centigrade
Measuring input:
NTC 10K L = 1M waterproof probe
Output Type:
Direct output (input/output synchronization)
Output Current:
10A (MAX)
Installation Pitch:
73mm/2.87'' (aperture 4mm/0.15in)
Appearance size:
60 x 45 x 31 mm/2.36 x 1.77 x 1.22 in
Item Weight:
50g / 1.6oz
How to Use :
1:
Press UP button show the starting temperature;
2:
Long press UP button until the temperature display flashes, press the UP or Down button to set the start temperature value;
3:
Press Down button show the stop temperature;
4:
Long press Down button until the temperature display flashes, press the UP or Down button to set the stop temperature value.
Package including:
2 x W3001 Digital Thermostat Module :
2 x Temperature probe sensor :
Най-добри сделки