.

.

5-Различен Рафтове за съхранение, Превоз за съхранение на колела с Подвижна чекмедже, Многофункционален Органайзер за съхранение на колела, 14,4 directx 9 видеокарта.8 Wx26.

5-Различен Рафтове за съхранение, Превоз за съхранение на колела с Подвижна чекмедже, Многофункционален Органайзер за съхранение на колела,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

◆ [Висококачествени материали] Този 5-ярусная количка за съхранение на количка е изработена от дебели акрилни плочи и рамки от неръждаема стоманаС копчета колела и подвижна чекмедже. Гладка, здрава, устойчива и има отличен визуален ефект. ◆ [Количка за съхранение на колела] Тънка количка за съхранение на 4 колела се движи на 360 градуса плавно и без шум.Ключове за заключване на колело подобряват устойчивостта, кликнете върху спирачка / разблокируют му.Той разполага с повдигнати ръбове, за да се предотврати падането на стоки по време на движение на количката. ◆ [Модерен и удобен дизайн] Тънка рафта за съхранение може да се използва в тесни зазорах.Подвижен прозрачен чекмедже, в което удобно могат да стигат продукти.Прозрачен дизайн може перфектно да се вмести на всяко съществуващата обстановка, без никакво диссонирующего усещания. ◆ [Лекота на инсталиране на] е Лесна и удобна инсталация, просто се свържете акриловую количката и тръба от неръждаема стомана.Вие сте свободни да изберете дали да инсталирате колела.Инсталиране на колички за съхранение в банята отнема по-малко от 10 минути, органайзер за стоящи рафтове много лесен за сглобяване. ◆ [Многофункционални стая рафтове] Малък багажник за съхранение лесно се движи между шкафове, кухни, бани, гаражи, прачечными, офиси, пералня и сушилня.Дизайн 5-ярусного тава осигурява повече възможности за съхранение в тесни помещения.Този рафтове за съхранение позволява максимално използване на мястото за съхранение, за да осигури ред в дома си.Водоустойчив, здрав, прозрачен, може да е идеално се комбинира с други елементи от интериора на мебели.Подходящ за кухня, всекидневна, спални, баня, перално, дрешник, голяма тераса, склад, гараж, офис и т. За съхранение на гела за душ, козметика, почистващи препарати, закуски, напитки, зелени растения и т. Висококачествени акрилни материали + скоби от неръждаема стомана, силна и трайна, сигурна опора. С въртящи се колела на 360 ° за по-лесно преместване. Той разполага с повдигнати ръбове, за да се предотврати падането на стоки по време на движение на количката. Прозрачен дизайн е удобен за търсене на предмети и може идеално да се вмести на всяко съществуващото украса. С подвижна чекмедже, който е удобен за получаване на items.Name : Акрилна количка за съхранение на колела Материал : акрил + неръждаема стальцвет изделия : прозрачен зеленыйпродукты включва : 1 × Количка за съхранение на колела Внимание : 1.

Други функции

Най-добри сделки