.

.

LIFEBE 300 бр. Спортни Етикети, Футбол, Баскетбол, Бейзбол, Волейбол Етикети, Смесени Етикети с Топката, Стикери за Лаптопи, Бутилки с Вода, Скейтбордов, Водоустойчив Вин?

LIFEBE 300 бр. Спортни Етикети, Футбол, Баскетбол, Бейзбол, Волейбол Етикети, Смесени Етикети с Топката, Стикери за Лаптопи, Бутилки

BGN 4.20

Брой продукти
На склад

【Смесени спортни етикети】 300шт спортни смесени стикери, включително футбол, баскетбол, мини-футбол, бейзбол, волейбол и т, Те са с размер от 2-3 сантиметра.Достатъчно количество може да отговори на вашите разнообразни изисквания за оформяне, причинявайки ви живи чувства, атрактивни за тийнейджъри и възрастни. 【Здрав и водоустойчив】 Тези спортни етикети са изработени от качествен PVC материал, трайни и надеждни, повърхността е водоустойчив, с добра адгезией, не е лесно да пада или да избледняват, може да се съхранят по-ярък цвят в продължение на дълго време. 【Подаръци-изненади】 Сладки винилови стикери са подходящи за деца, юноши и възрастни, които фанатеют от спорт на открито и здравословен начин на живот.Забавни ученически пособия за насърчаване на учениците също могат да станат семейни награди, които със сигурност ще харесат на вашите деца. 【Лесно е залепен и се отстранява】 е Залепен за лаптоп, бутилка с вода, конвертам, скейтборду, пътни футляру, поделкам, кола, чаши, телефон, китара, PS5, XBOX, мотора, компютър, багажу, броня, лаптоп, албум за изрезки, переплетам, каска, мотоциклу, хладилника, вътрешен шкафчикам, детска стая, класната стая, спалнята и т. 【Защита след продажбата】 Ние вярваме, че хладно набор от стикери ще ви остави доволни, но ако възникне някакъв проблем или имате нужда от някаква помощ, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да го разреши. 【Смесени спортни етикети】 300шт спортни смесени стикери, включително футбол, баскетбол, мини-футбол, бейзбол, волейбол и т., Те са с размер от 2-3 сантиметра.Достатъчно количество може да отговори на вашите разнообразни изисквания за оформяне, причинявайки ви живи чувства, атрактивни за тийнейджъри и възрастни. 【Здрав и водоустойчив】 Тези спортни етикети са изработени от качествен PVC материал, трайни и надеждни, повърхността е водоустойчив, с добра адгезией, не е лесно да пада или да избледняват, може да се съхранят по-ярък цвят в продължение на дълго време. 【Подаръци-изненади】 Сладки винилови стикери са подходящи за деца, юноши и възрастни, които фанатеют от спорт на открито и здравословен начин на живот.Забавни ученически пособия за насърчаване на учениците също могат да станат семейни награди, които със сигурност ще харесат на вашите деца. 【Лесно е залепен и се отстранява】 е Залепен за лаптоп, бутилка с вода, конвертам, скейтборду, пътни футляру, поделкам, кола, чаши, телефон, китара, PS5, XBOX, мотора, компютър, багажу, броня, лаптоп, албум за изрезки, переплетам, каска, мотоциклу, хладилника, вътрешен шкафчикам, детска стая, класната стая, спалнята и т.

Други функции

Най-добри сделки