.

.

YUESFZ Лупа за четене, Лупа за ремонт часа, Ремонт на Печатни платки, Заваръчни Очила, Увеличительная такса за часа с най-високо увеличение, на осветлението в 20 Пъти, Led ?

YUESFZ Лупа за четене, Лупа за ремонт часа, Ремонт на Печатни платки, Заваръчни Очила, Увеличительная такса за часа с най-високо

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Различни сцени : Увеличително стъкло - перфектен увеличительный инструмент за дома, офиса, клас и за пътуване ☞Моментно впечатление : Представете си, че вече няма нужда от кривогледство, всички да четат, благодарение на две лесно заменяемым объективам ще почувствате облекчение, когато можете да променяте необходимо увеличение е в съответствие с всяка задача, с помощта на проста система за фиксиране на обектива.Imagniphy - това е истински продукт от премиум-клас, към който е приложен кърпа за почистване на лещи, в портативни случай за носене. ☞Обектив оптичен клас Прозрачна увеличительная леща без изкривявания с удобна ергономична ръкохватка е Подходяща, за деца, възрастни, възрастни хора, любители и професионалисти. ☞ С висока разделителна способност идеални за гледане на малки части в книги, вестници, списания, Карти, електроника, миниатюрах, бижута, бутилки от под таблетки, хоби и поделках. ☞Победи язвенную израждане на : Лупа - идеалният спътник, който ще ви помогне да се насладите на сутрешния вестник, да чета рецепти и отново се насладите на всекидневния живот.Той не е твърде голям, не е твърде тежък, Вие НЕ чувствате умора след дълъг период на употреба. ☞Увеличаване на основния огледала : 20 пъти, двойно огледало с осветление, 2 led фенер (с помощта на 4 батерии-бутони) Материал обектив : оптично стъкло Материал рамки обектив : метални рамки за очила + Hd чисто бяло огледало нето Тегло на продукта : 55 грама Продукт е предназначен за ремонт часа, оценка на антики, вградена схеми и т. Забележка : Този продукт не съдържа батерия.Вашите баба и дядо - Когато им се даде на тези Увеличителни стъкла, вашите по-Възрастни роднини с лошо зрение от душата похвалят Вас.

Други функции

Най-добри сделки