.

.

Чанти за Моливи с цветен модел и Кит на син фон, с цип, Чанта За Съхранение с Голям Капацитет, Кожена Пътна Водоустойчив Косметичка за грим, Органайзер за канцеларск?

Чанти за Моливи с цветен модел и Кит на син фон, с цип, Чанта За Съхранение с Голям Капацитет, Кожена Пътна Водоустойчив Косметичка

BGN 7.93

Брой продукти
На склад

Здрав материал : Изработен е от висококачествена изкуствена кожа, водоустойчива, много здрава, удобна и мека на допир, предпазва нещата си в чантатаГладка метална цип, изглежда много елегантно, и чанта за лесно отваряне и затваряне.Голям капацитет : Размер : 8,1 x 2 x 3.3 инча /20,5 x 5 x 8,5 виж Органайзер за химикалки снабден с 1 просторен отделение за съхранение, в което се поставя до 30 обикновени моливи, както и някои малки неща и джаджи, 1 малък джоб-отделение за лични карти, бележки, монети и т., Портативен и практичен дизайн : молив случай е снабден с подвижна каишка на дръжката, което е удобно за носене, а компактни размери и ви позволяват лесно да го сложи в една чанта и да носят със себе си.Идеален за ученически пособия, като химикалки, моливи, връхчета, маркери, цветни моливи и т. Също така е идеален за дневна козметика, средства за устни, грим, четки, салфетки, лични карти, монети, пари и други неща от първа необходимост.Многофункционална чанта : Тази чанта-калъф за голям капацитет, идеален за всекидневна бизнес работа, в училище и пътуване за съхранение на лични вещи и офис консумативи.Тази чанта може да се използва като пенала за училище, офис за организиране на канцеларски материали, пътна или козметични чанти за момичета и чанти за монети за жени и т. Перфектен избор за подарък : молив случай с эстетичными модели и уникален дизайн изглежда много елегантно и стилно.А простия златни куки прави тази чанта-молив по-изискана и красива.Идеален като малък подарък за дъщери / синове, приятели, колеги, жени или мъже за връщане в училище, за рожден ден, Ден на благодарността, Коледа и т. една Малка чанта, прави живота по-лесно и по-удобно, а нещата - по-упорядоченными и чист.Изящна изработка, висококачествени материали, предоставя на клиентите съвършени продукти.Параметри : Материал : изкуствена кожа Размер : 8,1 (Д) x2 (Ш) х3,3 (В) инча / 20,5 (Д) х5 (Ш) х8,5 (В) смВес : 64 Място за съхранение на : 1x основно отделение с цип, 1x преден джоб с цип Основни характеристики : 1. По-голям капацитет, достатъчно голяма, за да съхранявате вашите ежедневни консумативи и козметика. Преносим дизайн каишка за ръка, с дръжка улеснява переноску навсякъде, а компактен размер и позволява лесно да се сложи го в чантата за книги. Гладка цип, осигуряване на удобно и плавно отваряне и затваряне.

Други функции

Най-добри сделки