.

.

Прозрачни калъфи, които са Съвместими с Apple iPhone 11 6,1 инча, Мек и гъвкав Ултра-устойчив на удари Бронята от TPU с 4 ъгли, Прозрачна делото, защита от падане на седалките з?

Прозрачни калъфи, които са Съвместими с Apple iPhone 11 6,1 инча, Мек и гъвкав Ултра-устойчив на удари Бронята от TPU с 4 ъгли,

BGN 40.40

Брой продукти
На склад

[Съвместимост] : Съвместим с Apple i Phone 11 6,1 инча (випуск 2019 г) - кристално чист. [Тънък и лек] : Прозрачен калъф за i Phone 11 6,1 инча дебелина само 1,5 мм няма да се увеличи обема на вашия телефон.Висококачествен TPU материал на корпуса на i Phone 11 с диагонал от 6,1 инча осигурява отчетливи изображения във формат HD и предпазва от пожълтяване. [Мека TPU с въздушно-защитно ъглов дизайн] : Прозрачен калъф за i Phone 11 6,1 инча има най-добрата защита и устойчивост на надраскване, в сравнение с твърд от PC / полипропилен. Изработен е с въздушно-защитен терен в 4 ъгъла за защита срещу падане и удар. [Защита на екрана и камера] : Прозрачен тънък калъф за i Phone 11 6,1 инча с изпъкнали ръбове, камера и помага за предпазване на екрана на камерата и на екрана на вашия мобилен телефон i Phone 11 6,1 инча от надраскване. [Перфектен дизайн] - изключително тънък и лек дизайн, удобен за джоба, поддържа безжично зареждане.Дизайн рисунки с микроточками устойчив за поява на водни петна и изтичане.Освен това, отвор за дантела по ръба дава възможност за удобно носене на телефона. [Съвместимост] : Съвместим с Apple i Phone 11 6,1 инча (випуск 2019 г.) - кристално чист. [Тънък и лек] : Прозрачен калъф за i Phone 11 6,1 инча дебелина само 1,5 мм няма да се увеличи обема на вашия телефон.Висококачествен TPU материал на корпуса на i Phone 11 с диагонал от 6,1 инча осигурява отчетливи изображения във формат HD и предпазва от пожълтяване. [Мека TPU с въздушно-защитно ъглов дизайн] : Прозрачен калъф за i Phone 11 6,1 инча има най-добрата защита и устойчивост на надраскване, в сравнение с твърд от PC / полипропилен. Изработен е с въздушно-защитен терен в 4 ъгъла за защита срещу падане и удар. [Защита на екрана и камера] : Прозрачен тънък калъф за i Phone 11 6,1 инча с изпъкнали ръбове, камера и помага за предпазване на екрана на камерата и на екрана на вашия мобилен телефон i Phone 11 6,1 инча от надраскване. [Перфектен дизайн] - изключително тънък и лек дизайн, удобен за джоба, поддържа безжично зареждане.Дизайн рисунки с микроточками устойчив за поява на водни петна и изтичане.Освен това, отвор за дантела по ръба дава възможност за удобно носене на телефона.калъф за телефон.

Други функции

Най-добри сделки