.

.

BDYLSF богат на функции за Асистирана Дъвка за денс Йога, Еластична Дъвка за практикуване на латиноамериканскими танци За възрастни, Дъвка За начинаещи, гумена лента ?

BDYLSF богат на функции за Асистирана Дъвка за денс Йога, Еластична Дъвка за практикуване на латиноамериканскими танци За възрастни,

BGN 25.21

Брой продукти
На склад

Функция : Изработен от найлон высокоэластичной прежди и латекс, прежда, притежава добро чувство за ръце, добра еластичност при опън, добро възстановяване, не е лесно разгражда и е здрава. Лек, сгъваем, удобен за переноске, удобен за съхранение и переноске. Еластичната лента е разделена на 8 секции, както и номера на нанесена ясно, лесно да се намерят.Разширяема до 4 см, има по-голямо съпротивление, може да се простират до 2 пъти; може да отговори на нуждите на различните пози от йога и танци за възрастни / деца;. 8 обичайните пози за практикуване, начинаещи в йога и танци могат да изпълняват 8 пози за разтягане на помощните упражнения за ефективно разтягане на мускулите.Офис работниците могат да използват упражнения за облекчаване на болки в шията и гърба, коригиране на стойката на тялото и отслабване. Изработен от найлон высокоэластичной прежди и латекс, прежда, притежава добро чувство за ръце, добра еластичност при опън, добро възстановяване, не е лесно разгражда и е здрава. Лек, сгъваем, удобен за переноске, удобен за съхранение и переноске. Еластичната лента е разделена на 8 секции, както и номера на нанесена ясно, лесно да се намерят.Разширяема до 4 см, има по-голямо съпротивление, може да се простират до 2 пъти; може да отговори на нуждите на различните пози от йога и танци за възрастни / деца;. 8 обичайните пози за практикуване, начинаещи в йога и танци могат да изпълняват 8 пози за разтягане на помощните упражнения за ефективно разтягане на мускулите.Офис работниците могат да използват упражнения за облекчаване на болки в шията и гърба, коригиране на стойката на тялото и отслабване. Изработена от найлон высокоэластичной прежди и латекс, прежда, тя добре се усеща на ръцете, има добра еластичност при опън, се възстановява добре, му е трудно да се прекъсне и тя е трайна. Лек, сгъваем, удобен за переноске, удобен за съхранение и переноске. Еластичната лента е разделена на 8 секции, както и номера на нанесена ясно, лесно да се намерят.Разширяема до 4 см, има по-голямо съпротивление, може да се простират до 2 пъти; може да отговори на нуждите на различните пози от йога и танци за възрастни / деца; 4. 8 обичайните пози за практикуване, начинаещи в йога и танци могат да изпълняват 8 пози за разтягане на помощните упражнения за ефективно разтягане на мускулите.

Други функции

Най-добри сделки