.

.

Кука за инструменти Healeved, Стенни Куки, Стенен Органайзер за инструменти, Държач за ключове, Органайзер за инструменти, Организаторите на семинара от Стомана и Среб?

Кука за инструменти Healeved, Стенни Куки, Стенен Органайзер за инструменти, Държач за ключове, Органайзер за инструменти, Организаторите

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

СтоманаСтенен органайзер за инструменти за : преносим, с висока носеща способност, лесен за използване, лесен за инсталиране и извличане, използване и съхранение.Органайзер за работния плот : Органайзер за инструменти pegboard е лесен за инсталиране и премахване по всяко време, е прост и практичен.Органайзер за гаечных ключове : Проектиран с висока носеща способност, подходящ за съхранение шестоъгълни ключове, гаечных инструменти.Организация на гаража : Стенен рафтове за инструменти pegboard е подходяща за организация на вашите гаечных ключове с минимално пространство.Конзола за монтиране на багажник за инструменти : това е чудесен начин да се организира или да се настанят, за да проверите за шестоъгълни ключове на стойка за колков.Пратката включва 1 х стойка за клечки за дрехи Характеристики -Проста, но здрава конструкция, прави този органайзер за инструменти безопасно за организиране на шестоъгълни ключове, за монтиране на стена за инструменти. -Цвят : сребрист органайзер за инструменти -широко приложение.Може да бъде за дома, студио, работилница, гараж, магазин, супермаркет и т. Органайзер за работното място. -Материал : Стоманена органайзер за инструменти -Размер : 10,50 X9,10 X2,50 см / 4,13 X3,58 X0 стелаж за инструменти. -Портативен, големи камиони, лесен за използване, лесен за инсталиране и извличане, използване и съхранение органайзер за гаечных ключове. -Това е чудесен начин да се организира или да се покаже си, за да проверите за шестоъгълни ключове на стойка за съхранение на инструменти. -Изработени от надеждна стомана материал, стойка за инструменти за лесно ръжда или повреден, използвайте организация time изяждам.Описание на продукта Стелажи за съхранение на инструменти, организирането на вашата работилница, работна маса, гараж или магазин.организиране на бараката Органайзер за инструменти pegboard, предназначени за сигурно съхранение на гаечных ключове и други удобни инструменти. организация на гаража и съхранение Той е многофункционална и позволява да организирате вашите инструменти и работното пространство без много усилия.

Други функции

Най-добри сделки