.

.

Hysagtek Модернизирани Пръчки за геймъри с предавателна кутия, Пръчици за хранене с чип за пръсти, Пръчки за лека закуска, Пръчки за геймъри, Слот пръчки, Пръчици за зак?

Hysagtek Модернизирани Пръчки за геймъри с предавателна кутия, Пръчици за хранене с чип за пръсти, Пръчки за лека закуска,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Не зацапва ръце】Когато играете игри или използвате компютър, което трябва да направите, ако искате закуска, но се страхуват петно пръсти?Никога не трябва да се притеснявате за това, че сте испачкаете пръстите на ръцете по време на игра с тези невероятни пръчици за закускиСъщо така е идеален подарък за геймър!. 【Обновен дизайн и висока чувствителност】 Нашите усъвършенствани пръчици за хранене с чип за отпечатъци са с по-голям размер и по-дебел материал, което позволява по-добро зажимать ги в пръстите на ръцете и по-удобно да вземат леки закуски.Направете си игрите и работата си по-добри и ефективни. 【Удобно и портативно】 Просто поставете показалеца и средния пръст в кръгли дупки, за да пръчки за закуски налични над пръсти, и вие можете лесно да управлява с пръчки, задръжте закуски.Пальчиковые пръчки за геймъри идват с кутия за лесно съхранение и пренасяне. 【Материал за хранителни продукти】 пръчки за лека закуска за отпечатъци, произведени от хранително-ABS-пластмаса. сигурност и защита на околната среда, лесни за измиване, може да се използва повторно. 【Широко използвани】 пальчиковые пръчици за чипс -практични аксесоари за поддържане на чистотата на ръцете, възрастните могат лесно да ги използват. може да се прилага широко за работа, обучение, игри, слушане на мобилни телефони, семейни и интимни срещи, партита, четене или по всяко време, когато не искат да си цапат ръцете.Сега, когато искате да ядете пържени картофи или други закуски, възпроизвеждане в мобилни игра, вече няма, срамежлив е.Просто използвайте тези пръчици за хранене, можете лесно да хапнем, играейки на компютърни или мобилни игри.Не се притеснявайте за това, че пръстите испачкаются и намокнут, не се притеснявайте за това, че мазни пръсти могат да повлияят на вашата игра процес и да доведе до повреда на играта.Пръчици за хранене с предавателна кутия, можете да сложите пръчици за хранене в полето, когато те не се използват, им е много удобно за носене и съхранение, когато излизате на улицата, можете лесно да ги сложи в чантата и носи с себе си.Този щипчик за пръстите на интересен дизайн позволява лесно да похапвате по време на компютърни или мобилни игри, без да се притеснявате за това, че испачкаете пръстите.Лесно можете да използвате тези пръчици за хранене, игра на игри за мобилни телефони, и вече няма да се притеснявате за поглъщане на вода и маслени петна на екрана на вашия мобилен телефон, когато сте пряко вземете закуски ръце и низходящо със пръсти, това ще се отрази на работата.

Други функции

Material:
plastic
Най-добри сделки