.

.

Fhiny 4 бр. Чаши за котки от неръждаема Стомана, Нескользящая Купа за вода за Котки с Гумена основа, Штабелируемая Купа за Хранене на домашни любимци, Здрав, богат на фу?

Fhiny 4 бр. Чаши за котки от неръждаема Стомана, Нескользящая Купа за вода за Котки с Гумена основа, Штабелируемая Купа за Хранене

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Купа за домашни любимци от неръждаема стомана】Купи за домашни любимци от неръждаема стомана, различни от пластмасови и керамични купичкиПластмаси са вредни за здравето, както керамика разгражда лесно.Предимство на купи от неръждаема стомана е в това, че при добри грижи за тях, можете да ги използвате в продължение на няколко години.А нержавеющую стомана може лесно почистване с вода и сапун за измиване на съдове.Освен това, те могат да се мият в съдомиялна машина, както и покритие от неръждаема стомана, устойчива е като към ръжда, така и на надраскване, което означава, че тази купа ще изглежда като чисто нова. 【Безопасен и противоскользящий】 Материал купа от неръждаема стомана сигурно, напълно нетоксичен, без мирис, не ръждясва и е сигурен, че осигурява по-дълъг експлоатационен живот на тази купа е и добър външен вид.Дъното на метални мисок за домашни любимци е оборудвана с гумен пръстен, предотвращающим подхлъзване по време на хранене на вашите домашни любимци, което може да бъде сгъване за лесно съхранение или пътуване. 【Предотвратите умората от мустаците】 Умора от мустаците реална!Ветеринарите препоръчват да се пребори с умората мустаци толкова просто, колкото да се замени за купата на вашата котка.За разлика от конвенционалните съдове за готвене, ние създадохме купа за домашни любимци с гумена основа, която е специално проектирана за защита от мустаците.Тези чаши са с по-широк отвор и се намират плитко, така че котешки мустаци няма да нарани стените на купички по време на хранене или пиене. 【Едновременно ще получите 4 купички】Ястие за котешки храна съдържа 4 купички.Ако имате две домашен любимец, това би било страхотно.Те ще получат своите купички за вода и храна.Ако имате само един домашен любимец, вие също трябва да се наложи повече мисок, когато излизате навън.Ние препоръчваме, че всеки домашен любимец е най-малко две паници, едната е за хранене, а другата-за вода, за да се гарантира, че яденето и пиенето са полезни, и ние също ви препоръчваме редовно почистване на купата на вашата котка, за да поддържа здравето си. 【3 размер】 имаме купички за домашни любимци с гумено дъно в три размера по ваш избор, и диаметър 6, 7 и 8 и 6 . Ярък цвят стимулира апетита на вашите любимци и им дава възможност да се насладите повече на вечеря.

Други функции

Най-добри сделки