.

.

Kisangel Черни Гривни 1 бр., количка, Уличен Каишка, Творчески Прашка, Универсален Количка за Кучета, Тканевое Кратко Китката за Бебе, Практични Каишка, Градски Колан, Уд?

Kisangel Черни Гривни 1 бр., количка, Уличен Каишка, Творчески Прашка, Универсален Количка за Кучета, Тканевое Кратко Китката

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Неопрен, металКАИШКА за китката ДЕТСКА КОЛИЧКА - Изработен от неопрен и метални материали, за използване. ЧЕРЕН ЗАЩИТЕН с КАИШКА на китката - Закрепете края на колана d-образна лети пръстени на вашата количка и проденьте другия край на ремъка в китката си.КРАТЪК КАИШКА за кучета - Произведени от екологично чист и мек материал, много внимателно се отнася за чувствителна кожа, подходящ за китката.ЛЕНТА ЗА КОЛАН на КИТКАТА - той не е прекалено дълъг, така че няма опасност да се объркате с дете или нужда го увийте плътно около ръката си няколко пъти.КОЛАН ИНВАЛИДНА количка - по време на езда с превоз по градските улици, на вятъра или в други извънредни ситуации.КАИШКА за китката ДЕТСКА КОЛИЧКА - Изработен от неопрен и метални материали, за използване. ЧЕРЕН ЗАЩИТЕН с КАИШКА на китката - Закрепете края на колана d-образна лети пръстени на вашата количка и проденьте другия край на ремъка в китката си.КРАТЪК КАИШКА за кучета - Произведени от екологично чист и мек материал, много внимателно се отнася за чувствителна кожа, подходящ за китката.ЛЕНТА ЗА КОЛАН на КИТКАТА - той не е прекалено дълъг, така че няма опасност да се объркате с дете или нужда го увийте плътно около ръката си няколко пъти.КОЛАН ИНВАЛИДНА количка - по време на езда с превоз по градските улици, на вятъра или в други извънредни ситуации.Осъществяване на списък 1 x Характеристики на количка-Китката за детска количка осигурява на вашето дете по-голяма сигурност на китката за разходки по хълмовете. - Изработен от екологично чист материал, много нежна, за чувствителна кожа, удобен за китките си дете. - Той е предназначен за осигуряване на безопасността на вашето дете и контрол на здравината на вашата количка, когато количката от ръцете взето кученце на каишка. -Цвят : Черен детски . -Материал : неопрен, метални куки за детска количка. -Размер : около 45 00 X3,80 X0,30 см / 17,68 X1,49 X0,12 инча многоцелеви дебелина. - и удобен материал, с D-образна лети на пръстените и гривната, така че черно китката не разфасовките на китката. - Той не е прекалено дълъг, така че няма опасност да се объркате с дете или нужда от няколко пъти увийте плътно около ръката си китката от плат колички.Информация за стоки, Детска количка наручная, Предназначена да осигури безопасността на вашето дете и контрол на силата на вашата количка, когато количка излиза имате от ръцете.

Други функции

Най-добри сделки