.

.

DOITOOL 50 бр. Сочи Чанта Чанта за решение Чанта за кладочного разтвор Чанта за фугиране на Торба цимент За тръбопроводи, Чанта За фугиране на Плочки Чанта За циментов у?

DOITOOL 50 бр. Сочи Чанта Чанта за решение Чанта за кладочного разтвор Чанта за фугиране на Торба цимент За тръбопроводи, Чанта За фугиране

BGN 11.25

Брой продукти
На склад

ЧАНТА ЗА ЦИМЕНТОВИ ТРЪБИ - Има термосвариваемый шев и може да се използва като апликатор за цимент, фугиране, хоросан, бетонМАЛКА ЧАНТА ЗА ФУГИРАНЕ - за фугиране на фуги на зидария или плочки, каменно-тухлена блок.ЧАНТА ЗА ЗИДАРИЯ - Защитете ръцете си от тухли, цимент, фугиране шевове и вик, с помощта на торбичката за фугиране на плочки.Винил ЧАНТА ЗА фугиране - Преди употреба навлажнете чанта за полагане във вода, а след това да се пристъпи към работа.ИНСТРУМЕНТ ЗА ВИНИЛЦЕМЕНТНЫХ ТРЪБОПРОВОДИ - Торбичка за фугиране на плочки, предназначени за фугиране на фуги на зидария или плиточных шевове в каменно-тухлени блокове.Чанта за съхранение.Чанта за съхранение.Пратката включва 50 x торби за фугиране на плочки Характеристики - Размер : 41,00 X28,00 X0,10 см /16,11 X11,00 X0,04 инча тежкотоварни чанта за фугиране. - Цвят : Бял пакет за решение. - Материал : устойчив на разкъсване и капачка от полиетилен с висока плътност. - Този инструмент за фугиране на плочки предпазва ръцете от агресивни вещества или мръсни пакет с цементным лепило. - Съвет могат да режат до желания размер на отвора с помощта на пакет за фугиране на ножица. - Той е направен по професионална технологии за осигуряване на качеството на продукта и може известно време използва и като сладкарски чанта за фугиране. - Висококачествен материал за получаване на гладък материал и лесно почистване на винил чанта за фугиране. - Изработен от ултра силна полиетилен с висока плътност, който е устойчива на счупвания и пробиване, много здрав и издръжлив чанта за кладочного разтвор.Информация за стоки Тежкотоварни чанта за фугиране Използвайте този апликатор за фугиране на плочки и защита на ръцете от замърсяване и други агресивни вещества. чанта за бетонни тръби е Добре да се използва за фугиране на фуги в каменна зидария или плочката, за уплътнение на фугите между каменните и тухлени блокове, за циментови тръби. винил чанта за фугиране, предназначени за чист и леко разклащане на разтвора.

Други функции

Най-добри сделки