.

.

Титуляр на С-Образни Скоба, Тренировочная Поставка за ръце, Скоба за главата на Манекена, Поставка За Перука на главата, Държач за ръка на Манекен, Косметологически?

Титуляр на С-Образни Скоба, Тренировочная Поставка за ръце, Скоба за главата на Манекена, Поставка За Перука на главата,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

1 Женска ръка средни размери, с него може да се насладите на всеки. Имитира човешки ръце, меки на пипане, висококачествен и мек гумен материал, без мирис, за многократна употреба.Много гъвкав, можете свободно да отварям го на всяка разпоредба в съответствие с вашите нужди, като истинска ръка, лесен за управление и е много добра практика. Кръгла конструкция дупки-добре да се използва скоба. Упражняване на ръка + скоба, така е по-удобно да учат нийл-арт. (Купувайте само една обучение ръка, притежателят на c-camp в комплекта не са включени). ☞Качество : Поставка за главата на манекена е изработена от висококачествена пластмаса, а вътрешната металът е много здрав, това е лесно да се прекъсне и лесно за носене. ☞Размери : Обща височина на притежателя на перука е 11 инча, ширина : 2 сантиметра. ☞Предимства : Титуляр на с-образни затягане съдържа мека нескользящую накладку, която може да бъде по-здраво, да се фиксира върху работния плот и че няма лесно да се плъзга.Може да се върти на 360 градуса и имат ъгъл на наклон (30°). ☞Характеристики : Стойка за тренировъчна глава лесен за носене, лесен за използване, може да се използва за определяне на главата на манекена, на главата си перука, тренировъчни на ръцете, може да бъде закрепена върху плоска повърхност (с дебелина не повече от 1,4 инча). ☞ Лекотата на монтажа : Титуляр на с-образни затягане трябва да се съберат от само три лесни за сглобяване на детайли.Лесно се събира и обработва, удобна при съхранение и пътуване. ☞Качество : Поставка за главата на манекена е изработена от висококачествена пластмаса, а вътрешната металът е много здрав, това е лесно да се прекъсне и лесно за носене. ☞Размери : Обща височина на притежателя на перука е 11 инча, ширина : 2 сантиметра. ☞Предимства : Титуляр на с-образни затягане съдържа мека нескользящую накладку, която може да бъде по-здраво, да се фиксира върху работния плот и че няма лесно да се плъзга.Може да се върти на 360 градуса и имат ъгъл на наклон (30°). ☞Характеристики : Стойка за тренировъчна глава лесен за носене, лесен за използване, може да се използва за определяне на главата на манекена, на главата си перука, тренировъчни на ръцете, може да бъде закрепена върху плоска повърхност (с дебелина не повече от 1,4 инча). ☞ Лекотата на монтажа : Титуляр на с-образни затягане трябва да се съберат от само три лесни за сглобяване на детайли.

Други функции

Най-добри сделки