.

.

Умен Биометрични Автоматично Заключване на вратите с Пръстови Отпечатъци, Система за Заключване на вратите с Пръстови Отпечатъци, USB Акумулаторна Противоугонный ?

Умен Биометрични Автоматично Заключване на вратите с Пръстови Отпечатъци, Система за Заключване на вратите с Пръстови Отпечатъци, USB

BGN 41.55

Брой продукти
На склад

Използвайки технология за биологични пръстови отпечатъци, получаване на отпечатъци от пръсти по врата отнема само 0,25 секунди, което е безопасноИдва с 2 клавиши за работа в режим на готовност, което позволява отваряне на вратата по традиционния начин.Умен замъка може да се съхранява на 30 пръстови отпечатъци, им е лесно и удобно да се ползват. използвайте 4 батерии тип ААА (в комплекта не са включени).Вграден USB порт може да се използва в спешни ситуации.Изработен от сплав с здрав и издръжлив, подходящи за семейства, апартаменти, лични жилища, хотели и т. с помощта на технологията биологични пръстови отпечатъци, на вратите да остават отпечатъци от пръсти, което е безопасно.Идва с 2 клавиши за работа в режим на готовност, което позволява отваряне на вратата по традиционния начин.Умен замъка може да се съхранява на 30 пръстови отпечатъци, им е лесно и удобно да се ползват. използвайте 4 батерии тип ААА (в комплекта не са включени).Вграден USB порт може да се използва в спешни ситуации.Изработен от сплав с здрав и издръжлив, подходящи за семейства, апартаменти, лични жилища, хотели и т. с помощта на технологията биологични пръстови отпечатъци, на вратите да остават отпечатъци от пръсти, което е безопасно.Идва с 2 клавиши за работа в режим на готовност, което позволява отваряне на вратата по традиционния начин.Умен замъка може да се съхранява на 30 пръстови отпечатъци, и им е лесно и удобно да се ползват.Използвайте 4 батерии тип ААА (не са включени в комплекта).Вграден USB порт може да се използва в спешни ситуации.Изработен от сплав с здрав и издръжлив, подходящи за семейства, апартаменти, лични жилища, хотели и т. Параметри : Вид : Система за заключване на вратите с пръстов отпечатък Материал : цинк сплав Брой : 1 Цвят на продукта : сребрист Интерфейс : USBБатарея : суха батерия 4 * AAA (не са включени в комплекта) Работна температура : -20-55 градуса Време за разпознаване : 0,25 секунди Капацитет на пръстови отпечатъци : 30 Регулируема межосевое разстояние : до 70 мм /2,75 инча Размер на продукта : около 14,5 X6,5 X2,8 см/5,7x1,1x2,55 инча (дължина x ширина x височина) Тегло : 912 г / 32,17 унция. Опаковъчен sheet1 * Автоматично заключване на вратите с отпечатък от пальца2 * чанта за ключа1 * инсталационните аксессуарыпримечание : 1.

Други функции

Type:
Fingerprint door lock
Material:
Zinc Alloy
Quantity:
1
Product color:
silver
Interface:
USB
Battery:
4*AAA dry battery (not included)
Working temperature:
-20-55 degrees
Recognition time:
0.25s
Fingerprint capacity:
30
Adjustable center distance:
up to 70 mm/2.75 inches
Product size:
about 14.5X6.5X2.8cm/5.7 x1.1 x2.55 inches (length x width x height)
Weight:
912g/32.17oz
Packing list:
1 * Fingerprint door lock:
2*key:
1 bag*installation accessories:
Note:
1. Please allow manual measurement of the difference of 1-3mm, thank you for your understanding!:
2. As different monitors, please understand that the image does not reflect the true color of an item.:
For all sizes of Hotels, Motels, Student Accomodation and Offices. :
Най-добри сделки