.

.

30 бр. Полирани шкурка За Полиране Инструменти Цилиндрични Бита Зернистая Корона Гравировальная карета перална Пръчка Сам Въртящ се Прът Инструмент .мм Пилинг за Т?

30 бр. Полирани шкурка За Полиране Инструменти Цилиндрични Бита Зернистая Корона Гравировальная карета перална Пръчка Сам Въртящ

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

шкуркаТренировка : Машина не трябва да се включва на пълна мощност, препоръчителната честота на въртене 2000-5000 об/мин се Препоръчва да се усъвършенства от грубо до фино.Дюза за заточване на длета : Подходящ за пневматични, електрически ротационни и электрошлифовальных машини. отличен за абразивни инструменти и полиране на метални повърхности.Полировальный прът за шкурка : Материал за шкурка, здрав, vi, шлайфане прът за шкурка.Шкурка : Колкото по-малко на брой клетки, толкова по-груба и по-високата ефективност на шлифоване; колкото по-голямо количество клетки, толкова по-тънки и все по-бавно ефективност на шлифоване.Електрически Инструменти за Педикюр : Машината не трябва да се включва на пълна мощност, препоръчителна скорост 2000-5000 об/мин се Препоръчва да се усъвършенства от грубо до фино.Тренировка : Машина не трябва да се включва на пълна мощност, препоръчителната честота на въртене 2000-5000 об/мин се Препоръчва да се усъвършенства от грубо до фино.Дюза за заточване на длета : Подходящ за пневматични, електрически ротационни и электрошлифовальных машини. отличен за абразивни инструменти и полиране на метални повърхности.Полировальный прът за шкурка : Материал за шкурка, здрав, vi, шлайфане прът за шкурка.Шкурка : Колкото по-малко на брой клетки, толкова по-груба и по-високата ефективност на шлифоване; колкото по-голямо количество клетки, толкова по-тънки и все по-бавно ефективност на шлифоване.Електрически Инструменти за Педикюр : Машина не трябва да се включва на пълна мощност, препоръчителната скорост е 2000-5000 об/мин се Препоръчва да се извършва полировку от грубо до фино.Списък на пакетите 10 x пръчици за шкурка Характеристики - От по-малко на брой клетки, толкова по-груба и по-бързо ефективност на шлифоване; колкото по-голямо количество клетки, толкова по-тънки и все по-бавно ефективност на шлифоване. - Подходящ за пневматични, електрически ротационни и электрошлифовальных машини. отличен за абразивни инструменти и полиране на метални повърхности. - Шкурка метериал, здрава si -Размер : 5,2 х 1 х 1/2 х х 0,39 0,39 инча. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Машина не трябва да се включва на пълна мощност, препоръчителната скорост е 2000-5000 об/мин се Препоръчва да се извършва полировку от грубо до фино. - Материал : шкурка.

Други функции

Най-добри сделки