.

.

Абитуриентски бижута клас 2023 Сини и златни Деления чинии и салфетки, за да проверите за парти на 20 Гости Еднократна Набор от Бала прибори Чинии, Чаши, Покривки и Сал?

Абитуриентски бижута клас 2023 Сини и златни Деления чинии и салфетки, за да проверите за парти на 20 Гости Еднократна Набор

BGN 13.99

Брой продукти
На склад

??【Набор от 95 бр синьо злато за парти】Комплект за еднократна употреба хартиени прибори за връчване на дипломи Blue gold включва : 20 места за хранене чинии 9 инча, 20 десертни чинии 7 инча, 20 хартиени чашки 9 грама, 20 кърпички, 1 покривка с размери от около 70 х 43 инча, банер "Поздравительный издание", 13 капаци за кифли на 20 души.Никой няма да се откаже от синьо-златни прибори за партита, която се готви.Синьо-златни съдове и придава елегантност и съвременност. ??【Елементи за бала】Този набор от аксесоари за бала включва много елементи за абитуриентски бал като звезда на завършилите, шапки за бакалаври, абитуриентски медалите и много други форми.Нека тези аксесоари за декорация за абитуриентски бал, ще придадат празнична атмосфера на вашето парти и да придадат на императрица възпитаниците си.Topper за кифли - това не е просто украса торта, тя може да се използва като подпори за фотосесия и държи в ръката си. ??【Сигурен и издръжлив】 Всички хартиени изделия, изработени от тежка рамка от хартия. и всички те са отпечатани с мастило на водна основа, които са подходящи за контакт с храни.Салфетки са с дебелина 3 слоя, за да се гарантира устойчивост.Прибори за хранене от червено злато са идеални за направата на десерти, ястия и напитки.(Моля, не разогревайте чиния в микровълновата, за студени напитки препоръчва се да използвате чаша). ??【 НАСЛАДЕТЕ се на страна И спестете време】 Нашата посуда и прибори за бала ще направи впечатление на вашите гости.След края на партита не трябва да се мие след употреба.Выпускная покривка добре предпазва маса.След употреба можете веднага да го хвърли или да се търка и да се запази за следващата употреба, което е лесно за почистване.Можете да прекарва повече време със семейството си или с приятели. ??【Идеален за бала】 Нашата посуда и прибори за еднократна употреба за бала - идеален избор за почти всеки бала : университет, гимназия, основно училище, абитуриентски бал в детската градина, среща на възпитаници на празника.Ако не сте доволни прибори, не се колебайте да ни изпратите вашите въпроси. на бала, среща на възпитаници на празника.Ако не сте доволни прибори, не се колебайте да ни изпратите вашите въпроси.

Други функции

Най-добри сделки