.

.

Тестер на напрежение, ток, ограда Тестер за Напрежение, ток, ограда 200012000V ABS Мед Широко Мразоустойчив прилагане на тест за земеделие

Тестер на напрежение, ток, ограда Тестер за Напрежение, ток, ограда 200012000V ABS Мед Широко Мразоустойчив прилагане на тест за земеделие

BGN 35.73

Брой продукти
На склад

Функция : 1 Широк диапазон на измерване : Тестер за напрежение има висок диапазон на измерване, който е 2000-12000 В, специално разработен за ниско съпротивление и стандартен контролер огради, помага ви да намерите грешки на кабели в ограждении2. Безопасна и удобна експлоатация : Сензор за напрежение и лесен за работа, кука и сонда може да е по-добре да се свържете с парапет, са безопасни в использовании3. 8 Индикатор Лампи : Тестер за напрежение е оборудван с 8 неонови индикаторными електрически крушки, подходящи обнаруженному напрежение, което е удобно за определяне на резултатите от изпитване напряжения4. Материал ABS : В сензора на напрежение се използва здрав материал ABS, който е устойчив на студено време, удобно за переноске, може да се използва в продължение на дълго время5. Широко приложение : Този тестер е широко използвана за ферми, земеделски земи, на огради за стада, домашни животни, коне и добитък.Параметри : Тип на продукта : Тестер за напрежение ЗабораМатериал : ABS + мед Обхват на теста напрежение : 2000-12000 Втип : серия откриване на Приложение : Тест напрежение на електрически ограда Водоустойчив : Даразмер : приблизително 16,5x5x2 см / 6,5x2x0,8вес : около 130 г / 4,6 унция. Брой индикатор лампи : 8широкий диапазон на приложение : Използва се за измерване на напрежение на всяка метална тел, многожильного тел, въжета и ленти за тестване на устройства като тел на оградата, система за заземяване, крюковые проводници и компоненти на оградата, е широко използвана за ферми, земеделски земи, на огради за стада, домашни животни, коне и добитък.Как да използвате : Поставете сондата в земята, след извличане, виси на метална кука на главата зададено измерване на напрежението в оградата, като по този начин може да се създаде линия за измерване на напрежение.Списък с пакети : 1 x Fence тест напрежение Забележка : Батерията не се изисква, може да се използва за тестване на резервацията.

Други функции

Item Type:
Fence Voltage Tester
Material:
ABS+Copper
Voltage Test Range:
2000-12000V
Type:
Detection Series
Application:
Electric fence voltage test
Waterproof:
Yes
Size:
Approx.16.5x5x2cm/6.5x2x0.8in
Weight:
Approx.130g/4.6oz
Number of Indicator Lights:
8
Wide Range of Application:
Used to measure the voltage of any metal wire, multi stranded wire, rope and tape, to test devices such as fence wires,, ground systems, hook wires and fence components, widely used for farms, home gardens, fences for sheep, pets, horses and livestock.
How to Use:
Insert the probe into the ground after take out, hung the metal hook of the voltage meter head on the fence, in this way a loop can be formed to measure the voltage.:
Package List:
1 xFence Voltage Tester:
Note:
No battery needed, can use to test directly.:
Най-добри сделки