.

.

Самозалепващи закачалка за кърпи NearMoon За баня -Квадрат Стенни полици за баня от неръждаема Стомана, Закачалка за хавлии В лепкава закачалка Модерен стил, без проби?

Самозалепващи закачалка за кърпи NearMoon За баня -Квадрат Стенни полици за баня от неръждаема Стомана, Закачалка за хавлии В лепкава закачалка

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Защита от корозия】 Самозалепващи закачалка за хавлии за баня, изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 с дебелина, която осигурява по-дълготрайни, издръжливи и с дълъг живот 【САМОЗАЛЕПВАЩИ】 На база организаторите имат самозалепваща лента.Не сверлит и предпазва стената. 【Практически греда TOWERL】 Разнообразие от цветове и размери по избор, на различни размери могат да се мотае различно количество на кърпи.Елегантен външен вид линия не поцарапает кърпа, не поцарапает си ръце, по-безопасни за използване. 【Модерен дизайн】 Луксозна изработка с модерен външен вид ще създаде стилен и семпъл стил в банята, тоалетната и кухнята, и т. 【Лесна инсталация】 да я залепите там, където трябва да се (трябва да бъде гладка повърхност, например, теракот, метална повърхност, очила и т. Монтаж за 1 минута.Може да се използва след 24 часа на инсталацията.Изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, здрава, лека и устойчива на корозия.Създаване на модерен стил на банята си.

Други функции

Най-добри сделки