.

.

Простор за дрехи YIHATA, Сгъваема Едрогабаритна 4-Ярусная Простор за дрехи, Сгъваема Сушилня за дрехи от Неръждаема Стомана, Стойка за дрехи, Стойка за сушене на дрехи ?

Простор за дрехи YIHATA, Сгъваема Едрогабаритна 4-Ярусная Простор за дрехи, Сгъваема Сушилня за дрехи от Неръждаема Стомана, Стойка за дрехи,

BGN 17.29

Брой продукти
На склад

[Твърде голямо пространство за сушене] Размерът на тази сушилня за дрехи в колекцията е 30,7 х 19,6 х 70,8 инча (78 х 50 х 180 см)Тази простор за дрехи, сгъваема за помещения с 3 нива, състоящи се от 6 повдигащи тави и 2 странични крила, всяка простор за дрехи се сгъва за пестене на място, и можете да окачите да изсъхне бельо на няколко водачи, както и да сложи обувки на влакчета. [Висококачествени материали] Простор за дрехи, изработени от висококачествена желязна тръба и пластмаса с висока носеща способност.Всеки слой сушилни издържа натоварване до 5 кг, а всеки странично крило на сушилни за дрехи може да издържа товар до 3 кг. [Сгъваеми и плъзгащи] 3-диференцирани корита от дъски за сгъване на дрехи може да се представи, а след това задвигать в ъгъла на стаята, което позволява да се спести място.Две странични крила се сгъват, можете да се движат в правилната посока или да ги премахнете, ако не ги използвате.Тази сушилня за дрехи с 4 колела, 2 от които са оборудвани тормозными колодками, което опростява управлението на сушилнята за дрехи. [Широко приложение] Независимо от помещения или на улицата, тези закачалки за дрехи могат да бъдат много полезни за закачане на дрехи, кърпи и обувки.То също е от голяма полк за организиране на съхранение, на която могат да се съхраняват одеяла, играчки и т. [Лекотата на монтажа] В съответствие с инструкциите за инсталиране на стелажи за сушене на дрехи може да се събере закачалка за дрехи за кратко време.Закачалка за сушене на дрехи в помещението се предлага с един гумен чук, моля, докоснете за връзка закачалки за дрехи за по-голяма стабилност.

Други функции

Най-добри сделки