.

.

Стъргалка, за да се бритвенных ножове - 2 опаковки, розово стъргало за бръснене с обоюдоострыми ръбове, подарък за жени комплект 2 в 1 с 20 бр. бритвенных остриета за от?

Стъргалка, за да се бритвенных ножове - 2 опаковки, розово стъргало за бръснене с обоюдоострыми ръбове, подарък за жени комплект 2 в 1

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

В комплекта са включени : 2 бр * пластмасова стъргалка 20 бр. * обоюдоострое нож.Безопасен пластмасов нож за бръснене - идеалният инструмент за премахване на нежелани материали навсякъде.Лесно се прибира етикети, наклеечки, съдове за смазване и т., на повърхността, без драскотини.Ергономична удобна и нескользящая дръжка за по-добро почистване.Достатъчно малки да се поберат в джоба или в случай на инструменти, удобен за носене. 2 скрепер, 10 пластмасови и метални дискове, лесно да се заменят, спестяват пари.Безопасен и миниатюрен дизайн : Стъргало за прозорци, с ергономични извитата дръжка осигурява по-голям комфорт и контрол.Спестете пари за вас : стъргало за отстраняване на стикери за самобръсначки отговаря на различните нужди в прибирането на реколтата, не е нужно да купувате допълнителни чистачи.Спестете времето е Идеално за премахване на етикети, стикери, фолио за прозорци, преводи на снимки, етикети, устойчиви на мазни петна, винил, почистване на остатъци от храна за готвене панел, духовках, индукционных плочи и плочи със стъклен плот.Остри, но гъвкави, за да прилепва плътно към повърхността и ги предпазва от надраскване.Сигурен стъргало за почистване - този двустранен стъргало за почистване на набор от пластмасови ножове съчетава пластмасови и метални остриета на бръснач, ергономично извити и противоскользящий дизайн дръжки, пробив на дръжката е специално проектирана, за да си палеца разчита на него по време на работа, което намалява умората на ръцете и подобрява сцеплението и контрол.Почистване стъргало малък и достатъчно лек, за да го носите в джоба си, лек и преносим. нескользящие сменяеми остриета / преносим, лек / е много подходяща за почистване на труднодостъпни места.Широко се използва : Шпатули, Скребковый инструмент, Выдвижное острието на бръснач, инструмента за сваляне на боя, Почистване инструмент за отстраняване на етикети, стикери, ваденки, бои със стъкло и печки. Многофункционална стъргало: Стъргалка, за да се бритвенных ножове -мини-скребковый инструмент за подарък, набор от чистачи за самобръсначка 2 в 1 с 20 бр. бритвенными остриета за премахване на прозорец с етикети, преводи на картини, стикери, стъклената повърхност на плочата, използвайте бръснеща инструмент за премахване на кожата, премахване и почистване, както и стоманена тел, но това е по-безопасно за вашите пръсти и повърхности, което е идеално за премахване на упорити мазни петна, пригоревших петна върху кухненска печка, фурна и скара.

Други функции

Най-добри сделки