.

.

Определени Кристали за Изцеление Камък Чакра, Кристаллотерапия, Камък За лечение на Чакра, Медитация от Естествен Кристал и 7 Различни Шкатулок за бижута от Криста?

Определени Кристали за Изцеление Камък Чакра, Кристаллотерапия, Камък За лечение на Чакра, Медитация от Естествен Кристал

BGN 6.89

Брой продукти
На склад

1 Набор от камъни чакра : това е седем естествени комбинации чакрачакры (лилаво crystal, crystal бял, титанов херца, прахобразен crystal, берилий, червен яспис, черен кристал).Лечебен Кристал: Е лъскав и полиран скъпоценен камък, обикновено овална форма, съдържащи пукнатини или включване с размерите на палец, с променящи се цветове, светлина, сенки и т. Всичко това трябва да се разглежда като индивидуална и естетически усещания за спокойствие или за облекчаване на тревожност. Комплект от естествен кристал: Всеки продукт е висококачествен продукт, който ние внимателно подбрани, и може да даде на начинаещите и опитните колекционери прекрасни подаръци за хората, които обичате!Чакрачакра може да бъде излекуван.Всеки комплект е снабден с елегантен подарък кутия. Камък Чакрачакра притежава функции за лечение на безсъние, тревожност, депресия и загуба на емоционалност.Това може да елиминира цялата лоша енергия, злата сила и отрицателни емоции, както и да подобри качеството на съня.Ако не сте доволни от данни стока, ние ще ви предоставим услуга беспроблемного връщане или замяна. Набор от камъни чакра : това е седем естествени комбинации чакрачакры (лилаво crystal, crystal бял, титанов херца, прахобразен crystal, берилий, червен яспис, черен кристал).Лечебен Кристал: Е лъскав и полиран скъпоценен камък, обикновено овална форма, съдържащи пукнатини или включване с размерите на палец, с променящи се цветове, светлина, сенки и т. Всичко това трябва да се разглежда като индивидуална и естетически усещания за спокойствие или за облекчаване на тревожност. Комплект от естествен кристал: Всеки продукт е висококачествен продукт, който ние внимателно подбрани, и може да даде на начинаещите и опитните колекционери прекрасни подаръци за хората, които обичате!Чакрачакра може да бъде излекуван.Всеки комплект е снабден с елегантен подарък кутия. Камък Чакрачакра притежава функции за лечение на безсъние, тревожност, депресия и загуба на емоционалност.Това може да елиминира цялата лоша енергия, злата сила и отрицателни емоции, както и да подобри качеството на съня.Ако не сте доволни от данни стока, ние ще ви предоставим услуга беспроблемного връщане или замяна.Забележка : Цвят и форма камък, който можете да получите, може да се различават от изображението и съдържа органични примеси.

Други функции

Най-добри сделки