.

.

Wenlorn 2 опаковки, Голям Органайзер за дрехи в гардероба, с дръжки, подвижен, обновен Сгъваем Разделител за съхранение на дрехи на 7 Мрежи, Миещи Организаторите за каби?

Wenlorn 2 опаковки, Голям Органайзер за дрехи в гардероба, с дръжки, подвижен, обновен Сгъваем Разделител за съхранение на дрехи на

BGN 19.63

Брой продукти
На склад

【Конструкция от 7 мрежи с дръжки】 В нашата кутия за съхранение на отдели 7 мрежи, дизайн за вентилация на мрежата, тя може ефективно намаляване на миризмата от дрехиза ваше удобство движат ние разработихме две копчета за всеки чекмедже за съхранение на дрехи. освен това, ние предлагаме обновен органайзер за дрехи с голям размер, който да отговарят на вашите ежедневни нужди за съхранение, реши повечето от ежедневните проблеми със съхранението на дрехи, вие можете да се сбогува с каша. 【Актуализиран материал】 Органайзер за дрехи в сгънат вид изработен е от прецизна тънък найлон мрежа + табелка от PVC. в сравнение с конвенционалните найлон мрежа, ние сме добавили дъска от PVC и от двете страни на конструкцията, това засилва подкрепа кутия организатор за дрехи.Той е достатъчно дебела, за да поддържа риза и дънки, без огъване и не деформируясь. оттогава се отстраняват деформация, смятие и други проблеми. 【Складываемый и моющийся】 Органайзер за дънки в гардероба, може да се пере на ръка.Затопляне съвети : моля, пране на ръка, без пералня. този органайзер за съхранение на дрехи е сгъване конструкция, може да се сгъва неподвижно, за да се спести място, когато не се използва.Съхранявайте на чекмеджетата на гардероба са чисти и спретнати. 【Актуализиран размер на】 Органайзер за дрехи в гардероба си има седем мрежи голям размер 36*25*20 см/ 14.87 инч, имат лифт въже от двете страни семисеточной мрежата, можете да ги държи отстрани, а не отдолу ръце. големият размер е подходящ за съхранение на по-голямо количество дънки, панталони, бельо, чорапи, шалове, леггинсов, поли, тениски, чорапи или друг детски дрехи. 【Добър помощник за кабинет】 Обнови органайзер за дрехи в гардероба си, който не само има по-голям капацитет и разделител на 7 мрежи, но също така може да ви спести повече време и място.всеки органайзер за дрехи в гардероба е разделен на 7 отделни мрежи, които са идеални за съхранение всяко нещо на място, значително подобряване използването на пространството в килера и поддържане на шкафове, чекмеджета и дрехи чист и подреден.Лесно можете да намерите всичко, което ви е необходимо, в тези органайзерах за съхранение, за да ви спести време.Параметри : Цвят : сив Размер : 36 см х 25 см х 20 см, на разстояние 5 см Тегло : 280 g Материал : найлон, окото, полипропиленова дъска Характеристики : 1、 съхраняване на вашите неща с него бързо и внимателно, за вашата стока е лесно да се намери 2、 Лесно се сгъва, когато не се използва, за да пести място 3 、 Подходящ за гардероби, гардероб или чекмеджета сортиране бельо, сутиен, чорапи, вратовръзки и т.

Други функции

Най-добри сделки