.

.

Cabilock Преносими Пътни Бутилки Силиконови Съдове Преса 30 МЛ Контейнери за Еднократна Употреба Силикон Сачмен Притежателя Бутилки Ръкав Калъф За Носене на Етерично ?

Cabilock Преносими Пътни Бутилки Силиконови Съдове Преса 30 МЛ Контейнери за Еднократна Употреба Силикон Сачмен Притежателя Бутилки Ръкав

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Преносими силиконови шишета за пътуване Мини-бутилката е много лесно да носите със себе си, може да ги сложите в джоба, портфейла или в раница Преносими силиконови флакони за пътуване и Подходящ за всички видове козметика, гелове, лосиони, широк спектър от приложения.Преносими пътни Силиконови шишета може да се използва като коледен подарък за деца, приятели или семейство.Преносими пътни шишета, Силиконови прозрачни пластмасови шишета могат да показват цвета на съдържанието в тях, така че не е нужно да се притеснявате за объркване при използването им.Силиконови преносими бутилки за пътуване се Състоят от 8 бр. прозрачни бутилки за лосион и 8 бр. защитни калъфи за бутилки.Преносими силиконови шишета за пътуване Мини-бутилката е много лесно да носите със себе си, може да ги сложите в джоба, портфейла или в раница. Преносими силиконови флакони за пътуване и Подходящ за всички видове козметика, гелове, лосиони, широк спектър от приложения.Преносими пътни Силиконови шишета може да се използва като коледен подарък за деца, приятели или семейство.Преносими пътни шишета, Силиконови прозрачни пластмасови шишета могат да показват цвета на съдържанието в тях, така че не е нужно да се притеснявате за объркване при използването им.Силиконови преносими бутилки за пътуване се Състоят от 8 бр. прозрачни бутилки за лосион и 8 бр. защитни калъфи за бутилки.Описаниеэкологически чисти силиконови шишета за лосион със силиконови крышкамиособенности-Размер : около 6,00 X3,50 X3,00 см-Капацитет на бутилката : 30 мл-Цвят : червено-зелено.-Материал : пластмаса и силикон.Пратката включва 8 x защитни силиконови чехлов8 х бутилки за лосион.

Други функции

Най-добри сделки